Aktywne Wpisy

6aesthetic9 +13
Chyba widziałem kosmituf, anioła albo annunakich. Mieszkam z daleka od miasta, warunki do obserwacji nieba są perfekcyjne, umiem rozróżnić samolot, satelity, iss czy pociąg starlinkowy. Około 22 byłem zamknąc psa, patrze w niebo i widze jakis świetlisty obiekt podobny do satelity, leci od strony południowego zachodu jednostajną prędkością i nagle zaczyna zwalniać i przyśpieszać manewrując na boki jakby leciał slalomem. Doleciał do połowy nieba i z nikąd pojawiło się kolejne światło ale

jaroty +88
Cipeczki z #netia piękny marketing, nie ma co xD
Dla niewtajemniczonych - spaliła się calutka kamienica, nie zostało nic prócz fasady. Ludzie stracili dorobek życia. A te śmieci chcą modem xD
#poznan #patologiazmiasta
Dla niewtajemniczonych - spaliła się calutka kamienica, nie zostało nic prócz fasady. Ludzie stracili dorobek życia. A te śmieci chcą modem xD
#poznan #patologiazmiasta
źródło: SmartSelect_20240831_005547_Samsung Internet
Pobierz

Ale został ten protest zakrzyczany! Bo przeklinają, bo źli organizatorzy, bo to nie chodzi o ekonomię….
To było wyjść i drzeć mordę jak my! Każdy o swoje sprawy! To się pochowaliście po piwnicach i z nas szydziliście.
Gdzie są te mężne piwniczki, patrioci ze sklepu wszystko po 5 złotych? No gdzie? W dupie.
Kobiety były bite przez policję, poniżane przez społeczeństwo i tak to się skończyło.
Chodziłam na każdy protest, zrywałam sobie gardło. Było dołączyć, byśmy ten rząd obalili. Teraz już mam w dupie. Już nie mam nadziei. Prędzej stad wyjadę. Jak krew w piach.
#polska #protest
Mimo że nie zgadzam się ze współczesnym feminizmem (do 3. fali się zgadzam), to brak prawa do aborcji to absolutny skandal. Ten rząd to skandal.
A chłopaczki z wykopu chodzili bronić kościołów przed feministkami wtedy. Debile.
Komentarz usunięty przez autora
A polscy faceci to miękkie pałki i/albo debile co nie rozumieją jak polityka wpływa na ich życie.
Samo "darcie mordy" to za mało, trzeba się zastanowić fo dalej.
Ale ma też troche racji @DonTadeo, jak zaczęto pod protest podciągać cały feminizm współczesny to faceci się wycofali i zaczęli szydzić. Szkoda że nie potrafili spojrzeć ponad to, ale też troche rozumiem.