Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +16
oglądaliście bajkę papirus
Ostatnio powtórzyłem sobie wszystkie części "Obcego", wraz z "Prometeuszem".
Obejrzałem też "Obcy:Przymierze"; Tej części nie oglądałem. No i nie zawiodłem się, aczkolwiek nie ma szału w porównaniu z poprzednimi częściami.
Potem wziąłem się za dwie części "Alien vs Predator".
Jedynka to klasyka, ale dwójka była słaba. Pamiętam że miałem kiedyś taką kopię drugiej części, że nic nie było prawie widać na ekranie,
no ale okazało się że niewiele straciłem.
Teraz zastanawiam się
Obejrzałem też "Obcy:Przymierze"; Tej części nie oglądałem. No i nie zawiodłem się, aczkolwiek nie ma szału w porównaniu z poprzednimi częściami.
Potem wziąłem się za dwie części "Alien vs Predator".
Jedynka to klasyka, ale dwójka była słaba. Pamiętam że miałem kiedyś taką kopię drugiej części, że nic nie było prawie widać na ekranie,
no ale okazało się że niewiele straciłem.
Teraz zastanawiam się
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie chcę poświęcać życia rosyjskich żołnierzy w partyzanckiej wojnie hord fanatyków uzbrojonych przez NATO.
Mamy dość sił i środków technicznych, by doprowadzić Ukrainę do całkowitej kapitulacji.
#rosja #ukraina #wojna #heheszki
póki co dziury. I oby tak zostało.
A jak w końcu rozwalą te elektrownie i wodociągi?
Pomyśl o tym nie na zasadzie jak jest, ale jak może być - i zobaczysz że Ukraina wcale nie jest w dobrej sytuacji.
Ja osobiście nawet uważam że putin wiedział co mówi na początku wojny (że jest przygotowanie na wszystkie scenariusze). On to planował nawet wcześniej niż 2014. I myślę że serio może jeszcze mieć
@Qbon1802: gdzie tak powiedział?
@Qbon1802: nie. Tzw. walec artyleryjski, niszczenie wszystkiego co stoi na drodze ataku. Ataki na infrastrukturę na obszarze całej Ukrainy.
W Europie nie ma praktycznie OPL, takie są realne fakty - dlatego rusza nowy projekt współnej rozbudowy OPL na terenie EU - od którego Polska się odcięła - co jest największym błędem naszych
@wjtk123: poważnie? Nie ma śladu?
https://www.wykop.pl/link/6865103/w-ciagu-ostatniego-tygodnia-rosja-zniszczyla-prawie-1-3-ukrainskich-elektrowni/
@Kodzirasek: przecież zawsze istnieje ten stopień strat, po przekroczeniu którego jedna strona stwierdza, że to #!$%@?, dalej nie walczy i się poddaje/negocjuje rozejm...
Ani Ukraina, ani Rosja tego progu jeszcze nie przekroczyły, ale bliżej do niego Ukrainie.
https://www.wykop.pl/link/6866077/czarny-scenariusz-dla-ukrainy-eksperci-o-perfidnym-planie-putina/