Wpis z mikrobloga

Co oni dają do tych kurczaków w KFC? Jeden z ulubionych fastfoodów, a za prawie kazdym razem bol brzucha po parunastu godzinach jest absurdalny. Piecze, boli, rusza na sracza i z drugiej strony wtedy tez boli. Az dusi.

I nie, nie chodzi o ostrość, bo jem ostrzejsze i nic nie jest, a po KFC to zdycham. Jakby po 2020 cos zmienili, bo wczesniej nie kojarzę by tak się dzialo. Niektórzy ze znajomych tez maja podobnie. Jakis kwas daja do marynaty czy co?

#kfc #fastfood
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KubaGuziq: a ja się wystraszyłem, że mi tak szybko zaczął się układ pokarmowy rozsypywać xD
+1, z dobre 5 lat jak dla mnie jedzenie kfc więcej niż jakieś 2 longery czy 2 stripsy to pewny amen na klopie
  • Odpowiedz
@KubaGuziq: przestałem jadać w KFC jakoś pod koniec zeszłego roku, bo mięso było surowe. Raz może się zdarzyć przy jednym, góra dwóch skrzydełkach w kubełku. Ale to było 3 razy i prawie wszystkie skrzydełka niedosmażone w środku.
  • Odpowiedz
@KubaGuziq: uwielbiam mega pocket i nigdy nic mi nie było ani nikogo w otoczeniu poza jednym kuzynem który cierpi za każdym razem. No ale on nie wie co to kefiry jogurty kiszonki + chleje i ogólnie jego dieta jest taka że byle co mu szkodzi
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@KubaGuziq: moze dla tego ze polowa wagi tego kurczaka to maka i skrobia nasaczone olejem? To whoi ciezkostrawna i niezdrowa potrawa plus im starszy jestes tym ciezej organizm to znosi.
  • Odpowiedz
@KubaGuziq: Mam to samo. Po kilku godzinach ból brzucha i trzeba latać do kibla. W ogóle to jakość spadła totalnie w dół co można sprawdzić na losowym kfc w pl po opiniach Google
  • Odpowiedz