Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +49
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
lubiepicherbatke +52
#!$%@? widzowie
Putin daje jasną odpowiedź, dlaczego rozpoczął Specjalną Operację Wojskową.
Wie że obecna sytuacja nie jest komfortowa dla wszystkich.
Postanowił działać z wyprzedzeniem, aby zapobiec jeszcze gorszym konsekwencjom dla jego narodu.
#rosja #ukraina #wojna #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
Putin gdyby nic nie robił, miałby spokój z Ukrainą na następne 20 lat lekką ręką. Ukraina ma szanse się wbić do
Putin umiera za 10-20 lat max. Jego obecna wojna przyniesie więcej złego niż pożytecznego, a nawet jakby ją wygrał to w następne 30 lat jego zdobycze byłyby stracone - to już szachy 90D.
Pod światłymi rządami Putina udało się totalnie #!$%@?ć każdy z punktów. Bo okradanie własnego kraju okazało się zbyt silną pokusą.