Wpis z mikrobloga

@Nester86: Ale nie mierz wszystkich swoją miarą, bo na szczęście są osoby z zupełnie innym nastawieniem, o którym ty piszesz i sobą reprezentujesz ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Poza tym, jak wyjedziesz kiedyś ze swoje pierdziszewa to zobaczysz, że za granicą też można spotkać zrzędzących buców, bo w praktycznie każdym społeczeństwie masz mniej więcej ten sam przekrój osobowości.
@zielonykrul: sama prawda. W Polsce są same smutne, zawistne ryje. Co widać po tym portalu. Pozytywnych akcji jest mało, większość to ciśnięcie po jednej lub drugiej stronie, wieczne narzekanie, zawiść i zazdrość. Naród którego wypełniła żółć. p0lactwo r0bactwo.

@Nester86: A p0lacy zagranicą to dopiero xD spróbuj pokazać że coś Ci się udaje, to by Cię żywcem ukamieniowali xD
sama prawda. W Polsce są same smutne, zawistne ryje. Co widać po tym portalu. Pozytywnych akcji jest mało, większość to ciśnięcie po jednej lub drugiej stronie, wieczne narzekanie, zawiść i zazdrość. Naród którego wypełniła żółć. p0lactwo r0bactwo.

@Nester86: Z jednej strony prawda, ale z drugiej strony czasem lepsza jest jawna wrogość niż udawana sympatia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nester86: Wszystko się zgadza, nawet dziś musiałem doświadczyć tego jak jakiś debil za kierownicą widząc, że wchodzę na pasy nagle gwałtownie rusza stojąc przed pasami i próbuje mi zajechac drogę na pokaz , próbując mnie przestraszyć. Ludzie to są k*wy i jak źle zareagujesz to możesz mieć problemy. Zachowałem zimną krew i sobie poszedłem, bo nie miałem siły na typa, a on tylko czekał, aż mu kopnę w auto, czy coś