jeśli jesteś analfabetą kulinarnym to zapewne tak będzie.
@wuju84: Jadłem te gołąbki utopione w pomidorowym u całej masy ludzi, i zawsze smakują tak samo. Czyli dla mnie jak g---o, w porównaniu do tych z piekarnika.
Jadłem te gołąbki utopione w pomidorowym u całej masy ludzi, i zawsze smakują tak samo. Czyli dla mnie jak g---o, w porównaniu do tych z piekarnika.
@Howard_Roark: tak, ten argument czyni Cię zdecydowanie wybitnym ekspertem w dziedzinie gołąbków :D rozumiem że te z piekarnika to gotujesz w samej wodzie tak? czy może je od razu wkładasz do piekarnika?
tak, ten argument czyni Cię zdecydowanie wybitnym ekspertem w dziedzinie gołąbków :D
@wuju84: Czyni mnie wybitnym ekspertem w dziedzinie tego co mi smakuje, a co nie. Ja p------ę, typie, rozmawiamy przecież o preferencjach kulinarnych. xD
rozumiem że te z piekarnika to gotujesz w samej wodzie tak? czy może je od razu wkładasz do piekarnika?
Gotujesz kapustę. Z farszem wkładasz do piekarnika. Polewasz delikatnie tym co Ci się spodoba.
@Howard_Roark: przepisów jest tyle ile jest kucharzy chyba :) jestem ciekawy Twojej metody, kapustę gotujesz żeby się dało formować tak? a farsz to jak robisz?
jestem ciekawy Twojej metody, kapustę gotujesz żeby się dało formować tak? a farsz to jak robisz?
@wuju84: Farsz robię jak do zwykłego gołąbka. Podstawowa sprawa to dla mnie "chrupka", podpieczona kapusta. Spróbuj sobie ziomuś. Nawet jak Ci smakują te rozmoczone to nie znaczy, że te Ci nie podejdą. Zawsze to urozmaicenie.
@Howard_Roark: no ja robię trochę inaczej, kapustę podgotowaną rozkładam i nakładam surowy farsz z ryżem lub kaszą, potem zawinięte gotuje w kąpieli pomidorowej :D ogólnie zazwyczaj potem trafiają do naczynia żaroodpornego i siedzą chwilę w piekarniku, także wiem o czym mówisz.
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
#gotowanie #gotujzwykopem #obiad #chwalesie
@Howard_Roark: jeśli jesteś analfabetą kulinarnym to zapewne tak będzie.
@wuju84: Jadłem te gołąbki utopione w pomidorowym u całej masy ludzi, i zawsze smakują tak samo. Czyli dla mnie jak g---o, w porównaniu do tych z piekarnika.
@Howard_Roark: tak, ten argument czyni Cię zdecydowanie wybitnym ekspertem w dziedzinie gołąbków :D rozumiem że te z piekarnika to gotujesz w samej wodzie tak? czy może je od razu wkładasz do piekarnika?
@wuju84: Czyni mnie wybitnym ekspertem w dziedzinie tego co mi smakuje, a co nie. Ja p------ę, typie, rozmawiamy przecież o preferencjach kulinarnych. xD
Gotujesz kapustę. Z farszem wkładasz do piekarnika. Polewasz delikatnie tym co Ci się spodoba.
@wuju84: Farsz robię jak do zwykłego gołąbka. Podstawowa sprawa to dla mnie "chrupka", podpieczona kapusta. Spróbuj sobie ziomuś. Nawet jak Ci smakują te rozmoczone to nie znaczy, że te Ci nie podejdą. Zawsze to urozmaicenie.