#edukacja #bekazkatoli #katolicyzm #polityka #polska #czarnek Ja kibicuje i temu odłamowi fanatycznemu jak Czarnek i temu mniej fanatycznemu jak ks.Wierzbicki. Jak dla mnie to mogliby się pozagryzać dla dobra nas wszystkich
@#!$%@?: Póki co, nie było w tym kraju gorszego degenerata na ministerialnym stołku niż czarnek. Myślałem, że giertych to był szczyt, ale niestety się myliłem.
@#!$%@?: Zaraz, zaraz... Czy czarnek dokonał właśnie ataku na księdza i Kościół? Gdzie jest minister zero się pytam? Mogło dojść do obrażeń na tle religijnym.
Z edukacją ma tyle wspólnego co ja z baletem (nie, nie umiem tańczyć)
@#!$%@?: Dwa słowa, które na ogół identyfikują nieuka, który udaje wykształconego - profesor KUL albo ksiądz profesor. KUL jest wylęgarnią obydwu tych patologii.
I już zaczyna się straszenie że u nas w razie wojny będzie przymusowa deportacja do okopów, powiedziałem - W razie wojny zostaną deportowane, ale rakiety z krajów NATO w kierunku rosyjskich garnizonów. Przypominam obrazek z rana. #ukraina #rosja #wojna
#czarnek Ja kibicuje i temu odłamowi fanatycznemu jak Czarnek i temu mniej fanatycznemu jak ks.Wierzbicki. Jak dla mnie to mogliby się pozagryzać dla dobra nas wszystkich
@#!$%@?: Dwa słowa, które na ogół identyfikują nieuka, który udaje wykształconego - profesor KUL albo ksiądz profesor. KUL jest wylęgarnią obydwu tych patologii.