Aktywne Wpisy
hehehhhehe +87
Dobra, w wieku 30 lat wypaliłem się z IT. Nie chce już widzieć na oczy tego syfu i #!$%@?ć na takie #!$%@? tematy co po byle jakiej analizie gówno mnie obchodzą. Co mnie ma obchodzić wynik jakiejś funkcji albo dowieziony sprint - ja #!$%@? jakim przegrywem przez ostatnie 7 lat się było, że człowiek się tym przejmował. Nawet pieniądze mnie nie radują. Czym się zająć? Jakieś pomysły? Jaka odskocznia na kilka lat
kaen89 +531
Nasze dziecko boi się zasnąć... Nie boi się potworów spod łóżka, boi się, że zabraknie mu oddechu... jesteśmy zrozpaczeni.
Udaliśmy się z Olafkiem do terapeuty oddechu, okazało się, że musieliśmy zakupić piktoflometr (badający przepływ powietrza z płuc) i urządzenie do wzmacniania mięśni oddechowych.
Musimy zwiększyć powierzchnię wymiany gazowej u Olafka, ponieważ aktualnie boi się zasypiać...
Olaf cierpi na Dystrofię Mięśniową Duchenne’a, jego mięśnie z każdym dniem zanikają. Rok temu w USA wprowadzono
Udaliśmy się z Olafkiem do terapeuty oddechu, okazało się, że musieliśmy zakupić piktoflometr (badający przepływ powietrza z płuc) i urządzenie do wzmacniania mięśni oddechowych.
Musimy zwiększyć powierzchnię wymiany gazowej u Olafka, ponieważ aktualnie boi się zasypiać...
Olaf cierpi na Dystrofię Mięśniową Duchenne’a, jego mięśnie z każdym dniem zanikają. Rok temu w USA wprowadzono
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
"To też kobieta, zasługuje na szczęście i miłosć!"
"Przecież nikt nie każe ci się zajmować jej dzieckiem, ogarnij się!"
Oj tak, p0lki nie szczędzą copium.
Leją gęste aż pompy się przegrzewają.
No w czym przeszkadza kobieta z dzieckiem?
Co wam przeszkadza jej stały kontakt z ex?
Ex ją #!$%@?? - Macie ciche dni i noce.
Zasługuje na szczęście i miłość - pewnie, ale dlaczego kosztem szczęścia faceta, który chce założyć rodzinę i nie ścierać się z problemami z jej przeszłości, jak jej ex chociażby?
Nikt nie każe zajmować się jej dzieckiem - jasne. Podwieź, zawieź, przywieź, przypilnuj, sprawdź co robi.
Bombel zaliczy glebę? - dlaczego nic nie zrobiłeś? Mogłeś patrzeć.
Bombel poskarży się? - tłumacz się matce, może i #!$%@? dostaniesz od ojca
Bombel cie nie lubi? - no, nie możecie być razem, ona tak nie może żyć
i tak dalej, i tak dalej...
Świetny związek od pierwszego dnia - Ty, ona, jej bombelek i jej ex.
#zwiazki #p0lak #p0lka #przegryw #blackpill #redpill #tinder
Jprdl...
jak to przeczytałem to jebłem XD w takim razie powinna myśleć o tym zanim dała dupy i dała się zapłodnić jakiemuś randomowi lub czadowi czy innemu mokebe
Komentarz usunięty przez autora