Aktywne Wpisy
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Elon Musk właśnie oficjalnie pokazał faka Unii Europejskiej. Jedyny człowiek którego stać na to żeby być wolnym
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
Czy wy ciśniecie swoich przełożonych i co pół roku chcecie podwyżki i szukacie każdej możliwej opcji na to? Bo ogólnie pewnie ja się mylę, i takie coś jest odbierane pozytywnie, jako staranie się w miejscu pracy? Nie krzyczcie, ale boje się skrytykowania przez przełożonego, i obgadywania mnie przez przełożonego, traktowania gorzej itp..ehhh
#praca #korposwiat #fobiaspoleczna #zarobki #pytanie #kariera
No chyba że szef jest imbecylem, to po prostu natychmiast zmień pracę, bo w innej pracy na pewno będzie lepiej.
Jeżeli przełożony jest profesjonalista, to nie będzie Ciebie krytykował ani obgadywal za plecami jeżeli uargumentujesz swoją prośbę - tylko nie mów z płaczem w oczach, że masz raty do spłacenia albo inne emocjonalne bzdury. Podejdź do tego merytorycznie.
Powodzenia!