Aktywne Wpisy
#gielda naprawdę ładujecie się w spółki Po takich wzrostach? Zero instynktu samozachowawczego¯\(ツ)/¯
źródło: 1000048343
Pobierz
plusbear +85
ja myślałem że tu jest elita internetu a wy chorzy psychicznie jesteście
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000048343
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Od tygodnia próbuję znaleźć termin do laryngologa bo dostałem dla syna zalecenia po przesiewowym badaniu logopedycznym. Przez tydzień codziennego odświeżania wolnych terminów co 10 - 15 minut (paranoja!) tylko raz pojawiła mi się jakaś wizyta "za pół godziny na drugim końcu warszawy".
Serio, dramat.
#laryngolog #opiekazdrowotna #sluzbazdrowia #medycyna #lekarz
źródło: comment_1665051012zh1w7TwOltauNyjK5Wn7Np.jpg
Pobierzale już łódź - na jutro
Ale po co się rejestrować do swojego lekarza jak można dołożyć cegiełkę do oblężenia specjalistów. Mają - to korzystają.
Standardy dostępności: maksymalny czas oczekiwania Osoby Uprawnionej na
wizytę planową określony w Umowie. Gwarancja dotyczy dostępu do konkretne- go Świadczenia zdrowotnego w granicach administracyjnych miejscowości i w
promieniu 30 km od granic miejscowości, w której znajduje się Placówka Własna
pod marką LUX MED lub Medycyna Rodzinna
II. Prawo do Refundacji
1. Prawo do skorzystania z Refundacji Osoba Uprawniona uzyskuje w przypad- ku braku dostępności świadczenia \ w terminach wskazanych w Standar- dach dostępności w okresie posiadania uprawnień z tytuły Umowy.
2. Warunkiem skorzystania z Refundacji jest uprzednie skontaktowania się
Osoby Uprawnionej z Call Center LUX MED lub Placówką Współpracującą,
w celu podjęcia próby dokonania rezerwacji terminu wizyty lub podjęcie pró- by
Zapalenie zatok w początkowej fazie nie wymaga leczenia specjalistycznego, leczyć to może lekarz bez specjalizacji z laryngologii.
Ale z uwagi na to że ludzie mają takie a nie inne pojęcie to zapisują się do specjalistów.
A jeśli pytasz czy chodzę chora do pracy - nie, proszę kolegów po fachu o zwolnienie.