Wpis z mikrobloga

Mirki, a szczególnie Różowe, pomóżcie. Chcę kupić perfumy na prezent urodzinowy dla swojej Różowej. Kompletnie nie znam się na damskich perfumach, ona używa jakichś które mi sie za bardzo nie podobają (ona używa swoich smrodów, a ja swoich ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).

Jeśli chodzi o damskie perfumy to podobają mi się raczej mainstreamowe i słodkie, doradźcie coś żeby może nie było najsłodsze i jednowymiarowe, ale jednak łapiące się w mainstream ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kiedyś używała Victoria's Secret Wicked i bardzo mi się podobały, ale z tego co widzę to już są niedostępne. Może znacie jakieś podobne zapachy?

#perfumy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@zadrawoku: byłoby łatwiej, gdybyś napisał czego używa bo zakładam, że mają podobać się jej a nie Tobie ;)
Ale najbezpieczniej kupić bon podarunkowy. Perfumy to ryzykowny zakup jeśli nie znasz dobrze gustu.

Chyba, że moje założenie jest błędne to idź do perfumerii i wybierz co ci się podoba.
A jej kup inny prezent ;)
  • Odpowiedz
@zadrawoku: Lancome La Nuit Tresor, JPG So Scandal (ewentualnie któreś EDP z serii z ludzikiem, La Belle czy jakoś tak*, minimum jedno miało spoko staty na Fragrantica)

Spróbuj użyć też polecacza perfum (w sumie wspomniane Lancome wyskakują)
https://www.fragrantica.pl/perfume-finder/?p=46141

*update: La Belle Le Parfum. Patrząc na nuty to różowa lubi słodką wanilię. W sumie to jeśli jesteście już trochę starsi, to zawsze możesz zaryzykować z Hypnotic Poison, ultra wyrazista wanilia, ale
  • Odpowiedz
@zadrawoku: zabierz ja galerii niech se wybierze ty przejedziesz karta a potem pójdziecie do kina i na piccoszke a potem bzikaj jak zwierz w nocy. Nie dziękuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz