Aktywne Wpisy
mickpl +469
No i widzita, wszędzie promocje, garaże gratis, wtórny też powoli schodzi na ziemię. Jeszcze parę miesięcy i prawdopodobnie się normalnie skorekci do poziomów zdolności na kredytach komercyjnych. A przypominam, że program miał być błyskawicznie wprowadzony już od 1 lipca. Gdyby nie nasze darcie ryja to tak by było, ceny wywaliłoby ponad 20k z metra, deweloperka notowałaby rekordy, prezesi wybierali kolor nowego Lamborghini Urus, a minister przekonywałby, że to przez ceny jogurtów.
#
#
Bonk
#trzecieoko
#trzecieoko
Jeśli chodzi o damskie perfumy to podobają mi się raczej mainstreamowe i słodkie, doradźcie coś żeby może nie było najsłodsze i jednowymiarowe, ale jednak łapiące się w mainstream ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedyś używała Victoria's Secret Wicked i bardzo mi się podobały, ale z tego co widzę to już są niedostępne. Może znacie jakieś podobne zapachy?
#perfumy
Ale najbezpieczniej kupić bon podarunkowy. Perfumy to ryzykowny zakup jeśli nie znasz dobrze gustu.
Chyba, że moje założenie jest błędne to idź do perfumerii i wybierz co ci się podoba.
A jej kup inny prezent ;)
Spróbuj użyć też polecacza perfum (w sumie wspomniane Lancome wyskakują)
https://www.fragrantica.pl/perfume-finder/?p=46141
*update: La Belle Le Parfum. Patrząc na nuty to różowa lubi słodką wanilię. W sumie to jeśli jesteście już trochę starsi, to zawsze możesz zaryzykować z Hypnotic Poison, ultra wyrazista wanilia, ale