Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +10
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Doxori 0
Jaki język zdobywa na popularności albo który daje największą szansę na wejście do it #programowanie

Rozpoczęliśmy rebranding i włączanie stacji paliw LOTOS do naszej sieci sprzedaży #paliwo.
W ramach połączenia obu firm sieć Grupy ORLEN w Polsce powiększy się do ponad 1900 stacji, a na rynkach zagranicznych do blisko 1300 nowoczesnych obiektów.
źródło: comment_16649597969jDPzfozPl78q4pUxj9z1j.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_16649650733WbHJNxf5bC0S8Z0mN5Rxv.jpg
Pobierz1. wstęp
2. bordowe konto
3. srają jakimś kontentem o tym, że powstała stacja benzynowa w p-----------h mniejszych
Ale wiadomo hajs z orlenu pewnie do wykopu grubą rurą płynie xD
Że jeszcze nikt nie wrzucił
źródło: comment_1664966904W4grALezDRjTzIpsd6zsK6.jpg
Pobierz