Aktywne Wpisy
Njal +13
Nigdy na stronach internetowych nie podaje swojego obecnie używanego numeru telefonu, unikam tego - dzisiaj pierwszy raz od wielu lat to zrobiłem i podałem mój numer na Booking.com podczas rezerwacji hotelowej w #lodz
Od jakich 3 godzin co średnio 20-30 minut zaczynam dostawać telefonu z dziwnych numerów komórkowych typu "spam" - odbierasz ale nikt nie odpowiada, każdy zna, wiadomka poziomka..
Podczas wpisywania tych numerów w internet by sprawdzić kto dzwoni wyświetlają się
Od jakich 3 godzin co średnio 20-30 minut zaczynam dostawać telefonu z dziwnych numerów komórkowych typu "spam" - odbierasz ale nikt nie odpowiada, każdy zna, wiadomka poziomka..
Podczas wpisywania tych numerów w internet by sprawdzić kto dzwoni wyświetlają się
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
https://twitter.com/Artur_Micek/status/1577388562470797312
#ukraina #wojna
Starobielsk w 10 dni brzmi huraoptymistycznie
ale ostatnio to co oni odwalają to się i tak w pale nie mieści więc, czemu nie?
Szykują się zajebiste 2 tygodnie. Oby Putkowi nie odwaliło tylko nic bo niezłego srania tam wszyscy dostaną za niedługo. Już nie mogę się doczekać nowych materiałów od Andromedy u Olgi Skabajewej i
@Fearaneruial: ten kierunek jest bardzo trudny do obrony. Jedyne przeszkody to rzeki płynące z północy, ale przed każdą z nich znajdują się wzgórza, z których masz widok na kolejne 20km pola. Widzisz całe miasto + wszystko dookoła. Większość punktów na których można by było oprzeć obronę, da się spokojnie obejść polami, które przy obecnej pogodzie są jak autostrada. Tempo natarcia będzie dyktowane przez sprawność logistyki
@Davvs: Raczej bzdury. Ten kierunek ataku jest martwy z operacyjnego punktu widzenia. Ukraińcy niemal na pewno nie będą zapuszczać się tam dalej na wschód ze względu na całkowicie odsłonięta swoją lewą flankę. Możliwe że zajmą jedynie Swatowe, ale w to też wątpię.