Aktywne Wpisy
nicari +2318
Kocham patrzeć na relację mojego męża z synem 🥹 dziecko nie ma nawet dwóch lat, a tata go nauczył kręcić wkrętarką, budują razem tory przeszkód i namioty, razem naprawiają ulubione samochody, wspólnie robią kawę w kawiarce... Gdy mąż wraca z pracy, to dziecko jest przeszczęśliwe - krzyczy wtedy "mama nie! Tata chodź!" i ciągnie swojego ulubionego człowieka na kolejne wspólne przygody 🥹
Dumna jestem że swoich chłopaków, są najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #
Dumna jestem że swoich chłopaków, są najlepsi.
#niebieskiepaski #dzieci #
dziadeq +14
Zgadzacie się z panem Marszałkiem Hołownią? Jest to 2 osoba w państwie. My Polacy jak będzie trzeba to wygramy z rosją? Wdeptamy putina w ziemie?
#wojna #obowiazkowecwiczeniawojskowe #ukraina #przegrywpo30tce już ubrani ciekawe co z cenami #nieruchomosci
#wojna #obowiazkowecwiczeniawojskowe #ukraina #przegrywpo30tce już ubrani ciekawe co z cenami #nieruchomosci
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mam kilka gorszych przypadków xd
Z promptami to różnie, ten pierwszy to:
Nasser el Sonbaty as a member of Russia Hate Club with his finger up by ismail inceoglu dragan bibin hans thoma greg rutkowski alexandros pyromallis nekro rene maritte ilustrated, perfect face, perfect hands, fine details, realistic shaders, fine-face, pretty face
+
zdjęcie Nassera z paluchem z memów jako sample