Aktywne Wpisy
Leotard00 +47
Dlaczego politycy i społeczeństwo tak naciskają na posiadanie dzieci? Według mnie następuje już przeludnienie i z tego powodu żyje nam się gorzej. Moim zdaniem demografia w tej chwili sama się wyrównuje do normalnej wartości.
Po epidemii dżumy gdy wiele ludzi zmarło, nastąpił duży wzrost jakości życia biednych ludzi. Nie brakowało już jedzenia i gruntów rolnych. Dużo osób wzbogaciło się bo nie musieli już żyć jak niewolnicy u swego pana tylko założyć własne
Po epidemii dżumy gdy wiele ludzi zmarło, nastąpił duży wzrost jakości życia biednych ludzi. Nie brakowało już jedzenia i gruntów rolnych. Dużo osób wzbogaciło się bo nie musieli już żyć jak niewolnicy u swego pana tylko założyć własne
kasza332 +874
Oprócz tego, czy jest możliwość zrobienia jakoś twardego resetu i wymazania danych?
#xiaomi #recovery #android #gsm #odzyskiwanie #kiciochpyta
Najlatwiej by bylo foty odzyskac i wymazac telefon.
Wymazac mozesz przez recovery, tam sie tylko fizycznymi przyciskami dziala. Znajdziesz na yt.
Co do danych, kup i wymien ekran, albo zlec to serwisowi gsm, tylko robocizna tez kosztuje.
Dzięki wielkie Mirku za info o recovery, poszukam.
Telefon jest warty mniej niż 500 pln, naprawa w serwisie jest raczej nieopłacalna, no i aż tak strasznie mi na tych fotach nie zależy.
Jakby była możliwość samemu odzyskać to spoko, ale widzę że bez debugowania usb nic nie da się zrobić?
Znalazlem tylko info o podpieciu pod telefon usb/hdmi huba. Hdmi do tv a do wolnego portu usb mysz. Nie wiem tylko czy transfer ekranu na tv bedzie od strzalu.
Komentarz usunięty przez autora
Co do hdmi, to Mi9t niestety nie obsługuje domyślnie transferu obrazu z usb, więc odpada. Podobno można to zrobić, ale trzeba zainstalować aplikacje w telefonie XD
byle tylko ekran coś wyświetlał i dotyk lapał