Aktywne Wpisy

szczypawka +9
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać

Bloodhorn +249
xD
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+

Nie samymi transferami człowiek żyje, ale tu macie nowy market ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://docs.google.com/document/d/1omQvwvmAKPvY3Qyj_QD6AXowVKgK_eok/edit?usp=sharing&ouid=113190092876341449346&rtpof=true&sd=true
Excel z grą: https://drive.google.com/file/d/1fogdrIuVZy_DippFc0wBPBwxIs_05HGQ/edit?usp=sharing&ouid=113190092876341449346&rtpof=true&sd=true
Składy i kontrakty (link niezmienny): https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wrqSjt2re1osfsFWlcbymIjiUDjLb9_Jo_bWg5HZRSI/edit#gid=0 - w zakładce Składy są te z 2022, a w "Składy 2023" są te budujące się na kolejny sezon
Najlepsi kolarze ostatniego tygodnia (W39):
146 MAS NICOLAU Enric <- spłacony w 91%
135 MOHORIC Matej @Ejszyn
126 VINGEGAARD RASMUSSEN Jonas @pek0s <- spłacony w 173%
86 ONLEY Oscar @AbaddonLincoln <- stażysta za zero :)
85 BAX Sjoerd @Scyzorro83 <- spłacony w 163%
Ranking gry (stan na W39):
(zmiana pozycji w stosunku do poprzedniego zestawienia)
1 (-) @Ostatni_Piwniczanin 10463
2 (-) @Pierre_Billotte 10330
3 (-) @cult_of_luna 8509
4 (-) @przemekg31 8224
5 (-) @Scyzorro83 7044
6 (-) @AbaddonLincoln 6890
7 (+1) @kotschrodingeradwarazyumiera 6782
8 (-1) @delpiero777 6768
9 (-) @pek0s 6527
10 (-) @roadjoker 6294
11 (-) @tududutududu 5988
12 (-) @luczyk 5770
13 (+2) @Ejszyn 5022
14 (-1) @puchacz22 4999
15 (-1) @zojmers 4862
Liderzy w tym tygodniu na remis, @przemekg31 zbliżył się do podium z 500 do 300 punktów straty, a drużyną tygodnia zostaje awansujący z samego dołu o 2 pozycje @Ejszyn który Mohoriciem wygrał wyścig w Chorwacji, a oprócz tego uciułał trochę punktów Naesenem, Fraile, Nieve i Modolem.
Bieżący tydzień to ostatnie tak pieniężne 7 dni. O ile różnice w następny poniedziałek nie bedą jakieś totalnie minimalne, to ciężko będzie odrobić coś później. Dzisiaj zaczęliśmy od Coppa Bernoschi, które nie wlicza się jeszcze w powyższe podsumowanie, a zaraz skończy się inny wyścigo Pro, dookoła Munster w Niemczech. W tej samej kategorii mamy wtorkowe Tre Valli Varesine, czwartkowy Piemont i niedzielne zasłużone Paris-Tours. Danie główne - sobotnia Lombardia, za którą będą jeszcze nagrody!
jakieś 50 punktów nadrobiłem, ale tego Masa na Lombardii to trzęsę się i boję się
@cult_of_luna: a w Munsterland Bennett 5, Van Uden 8 vs. Kanter 9
trochę spokojniej u mnie chwilowo ;)