Aktywne Wpisy
szymski1 +68
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +81
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Zawsze nadal można zgłaszać fanpage do FB.
https://www.facebook.com/RosyjskiwKrakowie2006
#nikolinasmukler #krakow #rosja #wojna #ukraina
@samozuo: 1. Wykop to nie jedna osoba
2. OMZRiK to nie jedna osoba
3. Nie jesteście u siebie towarzyszu żeby do ludzi w liczbie mnogiej się zwracać.
@samozuo: może w Rosji, w PL propagowanie ustrojów totalitarnych jest zabronione. Wyjazd za kamczatkę szaszka
@slusar_o2: taka praca ¯\_(ツ)_/¯
@samozuo: a jaki punkt widzenia mają przedstawiać te media, gdy Rosja bezprawnie napada na drugie państwo, popełnia