Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
Nie ma osoby bardziej godnej pożałowania niż typowy #gumcel co jest w stałym związku z samicą, a mimo to seks ma tylko w gumie xD. Jeszcze taki ma czelność wyzywać, ALE JA RUCHAM CHOCIAŻ INCELU, NIE TO CO TY. Tak ruchasz przez sztuczny materiał na członku ze stałą partnerką. To nic innego niż to, że wybranka po prostu brzydzi się twoich genów i ryzyko potencjalnej ciąży z twojego plemnika i materiału genetycznego jest dla niej równie odstraszające jak niespodziewana wizyta twojej matki w waszym mieszkaniu na niedzielny obiadek.

I co gumcelu boli prawda, co? Ma boleć. Nie różnisz się niemal niczym od typowego incela. Seks z lateksem na fiucie xD. Żałosne.

Nie próbuj argumentować tego, że partnerka nie może brać pigułek bo sra psa jak sra czy hormony. Jest wiele innych sposobów, implanty, plastry, zastrzyk czy spirala. Spójrz prawdzie w oczy, gdyby laska cie pożądała wybrała by jeden z powyższych sposobów, tylko aby mieć twojego fiuta naturalnie w sobie bez sztucznych materiałów.

Zapraszamy na chany i fora incelskie, tu jest twoje miejsce
#seks #zwiazki #rozowepaski
  • 24
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Itslilianka: to jest 100% prawdy. Aż dziwne że kobieta ja wyraziła. Seks w gumie jest upokarzający jak walenie konia. Jak pomarańcza Testovirona. Jak lizak przez folijke.
Jestem pewien że partnerki gumceli gdyby miały możliwość uprawiania seksu z chadem z khutasem 24cm to robiłyby to bez gumy żeby lepiej go poczuć i pozwoliły by na zrzut nasienia w pochwie
Nie próbuj argumentować tego, że partnerka nie może brać pigułek bo sra psa jak sra czy hormony. Jest wiele innych sposobów, implanty, plastry, zastrzyk czy spirala

@Itslilianka: xDDDDD Dobry troll xD
Antykoncepcja hormonalna niezależnie od formy ma tą samą zasadę działania i te same przeciwwskazania, więc jeśli kobieta z powodów zdrowotnych nie może przyjmować tabletek antykoncepcyjnych to z dokładnie tych samych powodów nie będzie mogła przyjmować również innych form antykoncepcji hormonalnej,
@Itslilianka: W jednym się mogę zgodzić - prezerwatywy nie są fajne... Jednak alternatywą dla osób które nie mogą stosować antykoncepcji hormonalnej nie są inne metody antykoncepcji hormonalnej () tylko np. metody objawowo termiczne, najlepiej wspomagane komputerkami cyklu i właśnie prezerwatywami w dni płodne... Prezerwatywy można próbować zastąpić środkami plemnikobójczymi czy stosunkiem przerywanym, ale to jednak metody o sporo niższej skuteczności niż kondomy i też nie jakieś super