Aktywne Wpisy
Klimbert +149
Tak to jest jak się czeka na księcia z bajki w nieskończoność, a kwestię dziecka odkłąda się na później.
#demografia #dzieci #zwiazki
#demografia #dzieci #zwiazki
robert5502 +265
Przypominam o letniej akcji "heder" Zglaszamy chamów!
Jazda z tym po drogach publicznych jest zabroniona. Mandat moze wynosić nawet 5k. Widzisz kombajn z hederem, nie zjeżdżaj na bok. Nie ustępuj drogi.
przyrząd żniwny czyli tak zwany heder ma dostosowaną szerokość do możliwości kombajnu zbożowego. Zbudowany jest z systemu tnącego, nagarniającego oraz wciągającego, ścina kłosy wraz ze słomą, która później jest odseparowana i cięta przez rozdrabniacz słomy lub pozostawiana w pokosie za kombajnem.
Jazda z tym po drogach publicznych jest zabroniona. Mandat moze wynosić nawet 5k. Widzisz kombajn z hederem, nie zjeżdżaj na bok. Nie ustępuj drogi.
Kilka dni temu do beki stworzyłem fikcyjną mapkę z podziałem Kaliningradu i wrzuciłem ją na mikro:
https://www.wykop.pl/wpis/67981187/powinnismy-przylaczyc-sie-do-pomyslu-naszych-polud/#comment-241542907
Parę osób skopiowało ją na twittera i poszłooo w świat. Teraz hehehszkują z tego różne portale na świecie, a nawet czeski europoseł. Niech ruskich piecze ... :) (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#heheszki #rosja #wojna #chwalesie
Komentarz usunięty przez autora
Myślę że, nie bo mimo wszystko @Valorcrest jest bardziej poważny niż Radek Sikorski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tomosano: patrząc po reakcjach zdanie ekspertów jest podzielone xD