Wpis z mikrobloga

@yolllx33: Czy ja wiem czy on ją traktuje jak najlepiej, mam wrażenie, że podbija do każdej laski, wszystkie są piękne, mądre, super a Hania po prostu jest, nie pamiętam aby chociaż raz coś dobrego o niej powiedział, mam wrażenie, że sam ją podkręca a później rzuca to swoje gimbusiarskie „to były żarty wymyślasz sobie” i się głupio śmieje, szczerze to nie wytrzymałabym z takim facetem, ja jednak chciałabym się czuć dla
@Opportunist: jak się temu dłużej przyjrzeć to tak... Może jakby jej czasem coś miłego powiedział to by mu nie robiła tych chorych jazd a mówiła sama kiedys że była wielokrotnie zdradzana na boku i od takich tekstów "jestes super" to się zaczęło....
@yolllx33: No właśnie on usłyszał czego ona się boi i zamiast tego nie robić robi tak dwa razy częściej, dlatego nie mam w ogóle szacunku do tego faceta i jak mi wykopki wmawiają jaki on fajny i biedny zapominając jak chwilę temu atakował Szahirę i był ujem ale już nie jest bo wykopki szybko zapominają, jakby co odcinek ktoś jest na piedestale a w następnym z niego spada a w następnym
@yolllx33: Nie wszyscy lubią patrzeć w głąb, możliwe że dorabiam sobie historię ale w większości przypadków trafiałam niestety, miałam takie sytuacje w życiu, że ludzie wprost mi dziękowali „wow skąd ty to wiesz” a ja odpowiadałam „kurvva widać po tobie przecież byś się zachowywał inaczej” a ludzie myślą, że nie widać. Każdy skutek ma swoją przyczynę. Warto o tym nie zapominać jak już się ocenia ludzi. A mi rozplątywanie tych kłębków