Wpis z mikrobloga

to czy ktoś jest biednym przegrywem z klasy robotniczej a ktoś oskarkiem z bogatego domu można odgadnąć nie tylko po twarzy ale spojrzeć na to jak ktoś się ubiera

to jest brutalne, że bogatych stać na calvin klein levi itd. a biedni w tym przegrywy jak ja musimy chodzić w ciuchach z croppa

nawet wśród kobiet po ubraniach da się rozpoznać z jakiej klasy ona się wywodzi
#przegryw #blackpill #robpill #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tylkoponsfw: Szczerze byłem trochę w modzie i w 2nd handach i uwierz mi, że większość polaków n--------a w podróbach za 50 zł. Ostatnio byłem w Poznaniu i ktoś czekał z polówką ralpha i mówie okej, a tam wklejone logo "POLO" na rękawie i typowa p-----a. Ubierać się można ładnie bez płacenia za logo +200 żł, ale no ciężko elegancko i ładnie i z okej materiałem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@tylkoponsfw: przesadzasz, może takie 100% głupie juleczki tak, ale większość dziewczyn nie daje o to j-----a dopuki ubrania są odpowiednio dopasowane i reprezentujesz sobą jakiś styl. Częściej w ck wyglądasz jak amant z remizy niż jakichś casualowych ciuszkach
  • Odpowiedz
@tylkoponsfw: Czemu wy się oglądanie za laskami które myślą jak j----e małpy? W sensie sprawiało by wam przyjemność bycie z takim prymitywnym gównem? Normalne dziewczyny patrzą na elegancje i styl, a nie na cenę ubrań xD
  • Odpowiedz
@tylkoponsfw: Nie chcę Cię martwić, ale masa bogatych ludzi ubiera się w stare sprane ciuchy i mają gdzieś to jak wyglądają. W praktyce wśród facetów z zarobkami top 1-2% w Polsce nie znam nikogo, kto by to robił, a sporo takich osób jednak znam ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz