Aktywne Wpisy

ocobiega +36
Mam nadzieję, że moja córka nie będzie ładną Juleczką, bo nie sądzę, aby fakt że jestem ojcem był silniejszy niż fakt że jestem mężczyzną.
#dupeczkizprzypadku #s--s #tinder #zwiazki #rodzina
#dupeczkizprzypadku #s--s #tinder #zwiazki #rodzina
źródło: d2e8f9dd870710bcc16482f79f74149b252a9aca566a0fb44eae0a0120ef28a0
Pobierz
Noct +70
Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie kiedy, ale teraz zajeżdża taką sztuczną czekoladą, jeśli kojarzycie kiedyś figurki mikołajów były z czegoś podobnego. Przypomina taką "starą sztuczną czekoladę" i naprawdę się zawiodłem już samym zapachem po otwarciu opakowania.
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
źródło: obraz
Pobierz

Później jak czytam sobie lokalne wiadomości w którym jakiś rowerzysta zostaje potrącony to ~90% komentarzy obwinia z automatu rowerzystę że pewnie pedalarz jechał na czerwonym, albo przejechał rowerem przez pasy (mimo że był przejazd rowerowy), lub nie zna przepisów.
Nie wiem czy to przez te durne artykuły 'Rowerzysta nie ma już pierwszeństwa!!!11! [zobacz wideło]', ale brak zdrowego rozsądku i możliwości przewidywania u samochodziarzy mnie przerażają, to nie pierwsza podobna sytuacja i na pewno nie ostatnia xD
Komentarz usunięty przez autora