Wpis z mikrobloga

• 1
Mordeczki, w ogóle nie jestem into #perfumy więc nie bijcie jak coś głupiego powiem.
Jadąc na wakacje w strefie bezcłowej rzuciły mi się te słynne Dior sauvage. Spodobały mi się i stwierdziłem, że zamówię.
I tu jest problem, bo na necie widzę milion wersji xD. Czym one się różnią i które polecacie?

#pytanie
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Hazyl: różnica jest w ilości olejków zapachowych co przekłada się poniekąd na trwałość. Ale to nie tak, że elixir który ma najwyższe stężenie to ulepszona wersja EDT, jak koledzy wyżej. Weź ten który ci się spodoba, ewentualnie próbki każdego z nich i potestuj, bo zapach inaczej pachnie po aplikacji, po 15min i po 2-3h od użycia. Różnica na papierku a skórze też jest zauważalna.
  • Odpowiedz
@Hazyl uważaj na masę podróbek (jak każdego popularnego zapachu), kup z wyszukiwarki perfumehub.pl

A ty @bugzer nie podrywaj go, już próbowałeś nam wcisnąć dylana z przebitką 50% rekinie biznesu, jak chcesz mu pomóc to pisz publicznie
  • Odpowiedz
@tangofever: ja próbowałem wcisnąć? Dodałem tylko post z zapytaniem czy ktoś chce. Sprzedałem go za taką samą cenę, którą oferowałem tutaj kilka godzin później na vinted. Proszę nie oczerniać uczciwych ludzi.
  • Odpowiedz