Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +447
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
xiv7 +192
Kiedyś główna była zasrana prawacko-rasistowskim gównem a teraz i na mikroblogu gorące 3/4 wpisów że murzyn/ pajeet/ inny afgańczyk w związku z Polką i TRZEBA o tym #!$%@?ć cały portal, nie da się już przeczytać o ciekawych sytuacjach jak kiedyś tylko ku*wa trzeba informować CAŁY ŚWIAT że jakaś Polka jest w związku ze śniadym obcokrajowcem który ją na pewno zostawi, PATRZ Wykopku, koleś z Afryki albo Azji jest z Polką, czemu się
Panowie, planuję ślub za 3 lata i zgodziłem się by lub miała 2 członowe nazwisko (kwestia prac naukowych) jednak wyskakuje mi ona teraz z 2 członowym nazwiskiem dla dzieci xD W sumie mnie zatkało i nie wiem co mam powiedzieć. Wydaje mi się to dziwnie i trochę komplikujące życie dzieci
#zwiazki #slub #nazwisko #kiciochpyta
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6333057db3914a7ecae7c2d9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
a co niby to tym dzieciom skomplikuje?
może jak ci zależy na jednym nazwisku, to niech dzieci mają jeden człon - jej
w razie czego wyślizgasz się od jakichś wywiadówek
Co ty masz #!$%@? za problem z tym, żeby bombel miał podwójne nazwisko i jak to niby komplikuje mu życie? Kobieta 9 miesięcy się będzie męczyć a ty zachowujesz się jak zretardziałe dziecko w tak prozaicznej sytuacji, Jezusie Nazarejski...
@Nemayu: Dzieciaki jak się będą chciały do kogoś przywalić i "zdominowaćł" to zrobią to na podstawie nawet koloru sznurówek przy butach. Kończyłem wiejskie gimnazjum i miałem w klasie dwie osoby z dwoma nazwiskami (było to adoptowane rodzeństwo), a do równoległej klasy chodził chłopak, który miał dwuczłonowe nazwisko (matki i ojca) i nikt nie robił z tego podśmiech^jek, patologią jak się
---
Zaakceptował: karmelkowa