Aktywne Wpisy
palkalgia +57
W trollingu najlepsze jest to, gdy druga strona w końcu zdaje sobie sprawę, że jest trollowana.
Picrel weebuska którą urabiałem kilka miesięcy, jechała do mnie czyli do Gdańska z Łodzi pociągiem. Tylko, że ja wcale nie mieszkam w Gdańsku xDD
Najpierw czekała godzinę bo napisałem, że korki są i koniec końców musiała dymać z powrotem prawie 7 godzin xD
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #heheszki
Picrel weebuska którą urabiałem kilka miesięcy, jechała do mnie czyli do Gdańska z Łodzi pociągiem. Tylko, że ja wcale nie mieszkam w Gdańsku xDD
Najpierw czekała godzinę bo napisałem, że korki są i koniec końców musiała dymać z powrotem prawie 7 godzin xD
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #heheszki
mika077 +43
A w tym roku co będzie powodem #!$%@? zbiorów rolników? Susza ? (PŁONIEEEMY! CZY TO JUŻ? ZACZĘŁO SIĘ) #globalneocieplenie #susza #rolnictwo #ukraina #katowice #siemianowice #slask ! Nie da się #!$%@? rowerem do pracy jeździć
#kryptowaluty #bitcoin
W gruncie rzeczy taka konferencja nie oznacza, że agencje rządowe lub instytucje finansowe będą korzystać z obecnie dostępnych sieci publicznych.
Tokenizacja może odbywać się na prywatnych blockchainach, jak chociażby oferowanym przez R3.
@dean_corso: ehh, zdziwił byś się, ile ci głupi politycy wiedzą. Jak to jest, że mądrzy ludzie piszą na stronach ze śmiesznymi obrazkami, a debile bez pojęcia zarządzają
@mazaken:
Co nie zmienia faktu, że mój wpis było tym, że jeśli Powell bierze udział w dyskusji o tym, jak przygotować banki na nadchodzące zmiany, które pociąga za sobą sukces
1. załatwią większość krypto jako securities z eth na czele
2. będą wymagać kyc na dexach i portfelach
to imho za dużo hopium wziąłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Osoba, która kompletnie nie rozumie, jak działa komputer, z powodzeniem może go wykorzystywać jako narzędzie pracy.
W tym wypadku z pewnością prowadzone są konsultacje w jaki sposób wykorzystać tą technologię, aby usprawnić system finansowy.
i dokładnie to widać w propozycjach regulacji, chcą regulować krypto dokładnie tak samo jak banki i innych operatorów
Regulacje prawne ma wzór obecnych wymagań dotyczących instytucji finansowych wynika z tego, aby nie dopuścić do sytuacji utraty kontroli nad systemem finansowym.
DeFi jest ciężkie do uregulowania i ciężko będzie stworzyć przepisy, które zezwalałyby na utrzymanie jakiegoś rodzaju porządku w sieci, której tak naprawdę nikt nie kontroluje.