Wpis z mikrobloga

Co za ironia losu, że o naszej przyszłości decydują głównie kobiety dużo starsze od nas (emerytki i kobiety 50+, których jest najwięcej w społeczeństwie). Natomiast naszym przekleństwem jest brak kobiet w wieku 20-35 lat, których po prostu brakuje. Dziś widziałem mema odnośnie wysokich wymagań u kobiet. A dziwicie się? Jeśli jest luka ponad 200 tysięcy kobiet w wieku 18-25 lat no to niestety nie da się tego przeskoczyć. Wielu z nas zostanie samotnych do końca życia. Ehhhh its over. Kto by pomyślał, że przez mój manletyzm nigdy w życiu nie będę miał możliwości znaleźć drugiej połówki. Śmiechu warte to życie już bym wolał urodzić się analfabetą ale z 180cm+. Ehhh możesz dobrze zarabiać, mieć fajne poczucie humoru, ale bez wzrostu niestety nie przeskoczysz luki, w której po prostu fizycznie brakuje kobiet. Smutne to, a doliczcie sobie modę na niebinarne, szczęśliwie singielka to się okaże, że na każdą wolną kobietę przypada 4 mężczyzn. U mnie na studiach różowe w 80% są w związkach. Niebiescy około 20%. Zwykle chłopaki nie przegrywy nawet nie mają związków, a nawet szans na związek. Jestem ciekaw następnych 15-20 lat bo uważam, że w końcu to musi p--------ć. Ta pycha, ten konsumpcjonizm i wyzysk. Oby następna światowa rewolucja przyniosła dla nas zwykłych chłopaków coś dobrego.
#przegryw #logikarozowychpaskow #blackpill #studia #przemyslenia
KRZYSZTOFDZONGUN - Co za ironia losu, że o naszej przyszłości decydują głównie kobiet...

źródło: comment_1664229637h5arARM8YjLOp3EyERHE6d.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KRZYSZTOF_DZONG_UN: garść nieprawdziwych przemyśleń z d--y. Skad wiem? Bo sam to wszystko przerobiłem i patrząc wstecz to żałuję, że spałem z tyloma kobietami bo teraz mam spaczony mózg w drugą stronę. Ile masz wzrostu, ze tak narzekasz?
  • Odpowiedz