Aktywne Wpisy
Argajl +95
Czy spotkaliście się z taką sytuacją w #lidl ? Musiałem parę dni ochłonąć by to opisać.. W ostatni piątek byłem z rodziną na zakupach w niedawno otwartym nowym sklepie Lidl przy ul. Odkrytej w Warszawie.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
SweetStrawberry +93
Daaawno mnie tu nie było ʕ•ᴥ•ʔ Nawet się troszkę stęskniłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
News na fb:"Przystojny mężczyzna molestował kobiety i są dowody na jego winę"
K0biety w komentarzach: "niech mnie wymolestuje"
News na fb:"Brzydki mężczyzna podobno kobiety ale to tylko przypuszczenia"
K0biety w komentarzach: "powinni przywrócić karę śmierci"
Mężczyzna jak się zakocha to weźmie sobie za żonę brzydszą, głupszą i biedniejszą i będzie szczęśliwy.
Kobiety gdyby mogły, otworzyłyby obozy pracy dla facetów 4-7/10 a dla 1-4/10 byłby tylko obozy zagłady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill
Tak empatyczna jak piękna XD
Siedzę w modelingu kobiecym i jest źle - cery poniszczone malowaniem się od małego, do tego kobiety mają małe usta i oczy, cienkie, krótkie rzęsy i tak dalej.
@wqeqwfsafasdfasd: To prawda, jest nawet o tym piosenka.
Bo wbrew pozorom praktycznie nie różnimy się od ludzi żyjących 100 czy 200 lat temu. Gdybyś cofnął się nawet o 500lat i poszedł na dwór króla Anglii to możliwe że śmieszyłby go te same rzeczy co Ciebie.
@wqeqwfsafasdfasd: my dalej jesteśmy jaskiniowcami
To duże kłamstwo - inny poziom agresji inne rozumienie życia i planowanie
To taki żart, że teraz jest dużo gorzej i że w Afryce zmieniło się tylko to że doszło HIV ! Ukryty tekst...