Wpis z mikrobloga

@korbuzz: "Majtkościągacz" jest niezłe, ale myślałem o "Pussy Magnet" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak na powaznie, to na pewno myślałem o zrobieniu czegoś ładnego dla mamy i siostry w przyszłości, to może zaprojektuję też etykietę w GIMPie albo Inkscape :3
  • Odpowiedz
@zuelia: Planuję posiłkować się tutorialami z neta, zobaczymy jak to pójdzie. Zastanawiam się nad listą olejków, które chciałbym zamówić, w następnym roku chcę robić oleje sam. Btw. dodałem tutaj post o tym, jak przebiegł kurs.
  • Odpowiedz
@theicecold: koniecznie podziel się wrażeniami jak już ukręcisz coś swojego, bo to fascynujący temat. Dużo cennych informacji można znaleźć na reddicie DIYfragrance i sekcji DIY na basenotes, od siebie polecę też książkę Mandy Aftel „Essence and Alchemy”. Mandy skupia się na olejkach naturalnych, nie pisze za dużo o syntetykach, ale moim zdaniem to super lektura na start.
  • Odpowiedz
Dużo cennych informacji można znaleźć na reddicie DIYfragrance i sekcji DIY na basenotes, od siebie polecę też książkę Mandy Aftel „Essence and Alchemy”. Mandy skupia się na olejkach naturalnych, nie pisze za dużo o syntetykach, ale moim zdaniem to super lektura na start.

@zuelia: dzięki!
  • Odpowiedz