Aktywne Wpisy

Futerix +145
U mojego dziecka w szkole postawili automat ze słodyczami, są snikersy, chipsy i cola itp. Do automatu kolejka jak za dawnych czasów, małe dzieci stoją z nosami przyklejonymi do szyby, woźna pilnuje, żeby się automat nie #!$%@?ł, no cyrk po prostu. Mój dzieciak mnie dzisiaj prosił, czy może jutro wziąć do szkoły pieniążka i sobie coś wybrać. Staraliśmy się go wychowywać bez słodyczy, wpajać zasady zdrowego żywienia, ale wszystko wydaje mi się

thority +1856
Jeżeli Wyspy Owcze strzelą dziś nam gola, to losowy plusujący mirek (nie z czarnej listy) dostanie 2137 zł.
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
"♫ nigga, nigga, Dziękuje staremu że nie założył condona nigga nigga. ♫♫"
Kultura afroamerykańska znowu zdała egzamin.
Juleczki z korpo mają jakieś ostre borderline, z jednej strony domagają się tego słowa na banowanym jak swastykę a z drugiej akceptują takiego bambo chamskiego śpiewaka za dwa złote. Oczywiście już płacz na twitterku progresywnych że się nie znają - pewnie zaraz wyciągną ciężkie działa o rasizmie XD
#leagueoflegends #bekazlewactwa
Pora na cs'a i sprawdzenie przelewu od Riotu.
No ale fani NA zadowoleni, bo to akurat ich target
Piosenka wyszła spoko, jest chwytliwa, masuje bitem, słychać młodziaszka na wokalu, a na te dwa wersy można przymknąć oko zwłaszcza, że w wersji oficjalnej słowa "nigga" i "condom" są wyciszone. Wg mnie to świetny kompromis patrząc na to, jakiej muzyki słucha przeciętny target Rito Games. Z Krawczykiem przecież nie podejdziesz do rozgrywek, które oglądają fani 6ix 9ine czy Lil Uzi Vert
Btw, co zrobiłeś, że widzisz ilość minusów pod filmem?
Komentarz usunięty przez autora