Śmieszki śmieszkami z Perfumowych Świrów ale za kilka dni przez jakiegoś grupowicza szmuglowany będzie dla mnie ASAD po cenie 106 PLNów. Oprócz mnie załapało się co najmniej 10 innych osób. Także wczoraj pod postem zgłosił się do mnie inny Anon który pisał że właśnie zbiera zamówienia na 2 lub 3 kartony Asadów i będzie je gonił po 130 zł na olx.
Tymczasem na olx 2137 ogłoszeń po 170 zł za falkon z rezerwacją dla Mirka.
Miśki i Bartki robią solidny PR tej grupie ale spokojnie można spotkać tam ogarnięte osoby ( ͡°͜ʖ͡°)
@Zabi96: Oczywiście, że tam się da znaleźć taniej odlewki itd, ale jest tam nieporównywalnie ciężej to zrobić, niż tutaj. Tutaj większość sprzedaje po cenie z perfumehub czy innego źródła, a tam 90% postów to przebitki że aż głowa boli. Ja kiedyś tam kupiłem jpg ultra male z 2015 roku i spicebomb za jakieś grosze + miniaturki po 10zł, ale to nie jest reguła. Zazwyczaj dostaniesz albo mniej, niż było zakładane,
#rosja #ukraina Niesamowite jest to, że my polacy pomagamy w upadku wschodniej kultury europejskiej. Przez stulecia nasza kultura była bliska kulturze rosyjskiej. Nagle wszyscy chcą zachodu, który dąży do likwidacji tego co budowaliśmy przez setki lat. Upadek Rosji, nie jest nam na rękę.
Także wczoraj pod postem zgłosił się do mnie inny Anon który pisał że właśnie zbiera zamówienia na 2 lub 3 kartony Asadów i będzie je gonił po 130 zł na olx.
Tymczasem na olx 2137 ogłoszeń po 170 zł za falkon z rezerwacją dla Mirka.
Miśki i Bartki robią solidny PR tej grupie ale spokojnie można spotkać tam ogarnięte osoby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy
I nie uogólniać PŚ do Januszów biznesu bo jak widać na Mirko coraz częściej można takich spotkać