Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +304
Chłop sie postarał, zrobił jedzenie swojej pani a ta do niego z mordą. Po #!$%@? wy jesteście w związkach z takimi wiecznie niezadowolonymi zrzędami? Ten typ streamuje na twitch i ta kobieta regularnie go poniża i regularnie wszystko jej nie pasuje i wiecznie ma skwaszoną morde i zrzędzi. Czy naprawde potrzeba wsadzenia raz w tygodniu po ciemaku swojej parówki w gumie w leżącą marudzącą kłodę z wieczną mordą srającego kota jest taka
Kermii +175
Po trzech tygodniach pracy z hindusami jestem kompletnie rozje_bany, serio. Człowiek siedzi w branży już tyle lat ale nigdy jakiejś większej styczności z nimi nie miałem aż do teraz. Nieogar wykraczjący poza skale, kompletnie nic nie robienie albo robienie zadania na 30 min w ciągu dwóch dni i w dodatku źle i po łebkach ale najgorsze jest nagminne kłamanie co doprowadza mnie już do szału.
Dołączyłem do projektu ale dopiero na miejscu
Dołączyłem do projektu ale dopiero na miejscu
ostatnio do mnie 13 latek mówi, że nie wyglądam jak prawdziwy nauczyciel i że wyglądam, powiedział kpiąco, śmiesznie(bo mam zieloną bluzę z kapturem z oczami z żaby). mówię do niego, że spoko masz prawo tak sądzisz, może ci się nie podobać mój wygląd, ale to tylko twoja sprawa i nie będę ubierał się tak jak on chce. z ciekawości zapytałem się go, jak jego zdaniem, wygląda prawdziwy nauczyciel i podsunąłem mu podpowiedzi - nie może się uśmiechać, nie może się śmiać i zawsze ma być poważny? - tak, odpowiedziało dziecko xD
no widoczne nie jestem prawdziwym nauczycielem ¯\_(ツ)_/¯
#szkola #nauczyciele #edukacja
@KatieWee: Księżniczka Mononoke to tak średnio ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Castellano: nie ma to jak polska szkoła i zabijanie kreatywności.
powodzonka, czego uczysz?
fajnie ze ci sie chce i ze jestes nauczycielem, wielka misja,
powodzenia
dzieciaki sa bezczelne, juz byly jak my bylismy dziecmi, ...
jak patrze te z ukrainy, to one chyba sa bardziej wychowane, ale to wszystko zalezy od przypadku
Komentarz usunięty przez autora
Niech zgadnę, uczysz w-fu?
@Castellano:
@Kressska: daję z siebie wszystko. staram się traktować jednolicie każdego ucznia i nikogo nie faworyzować, jednocześnie podchodząc do każdego ucznia indywidualnie i podmiotowo. okazuję szacunek, wspieram kiedy to potrzebne i pomagam jeśli tej pomocy potrzebują. Nie jestem zupą pomidorową, żeby każdy mnie lubił i nie mogę zmusić nikogo by mnie szanował. Daję z siebie wszystko, pracuję profesjonalnie, ale
Komentarz usunięty przez autora
@Castellano: Tego nie wiem, ale jako nauczyciel powinieneś umieć poprawnie napisać "13-latek".