Aktywne Wpisy

Lenalee +162
Ale się wystraszyłam. Adrenalina jeszcze mną telepie, a że nie mam komu opowiedzieć, więc chyba muszę dać upust swoim emocjom przelewając to na klawiaturę XD
Siedzę sama w mieszkaniu zawinięta w kocyk, światła pogaszone bo oglądam animu, Koćka mruczy na kolanach, chillera, utopia, zero potrzeb i nagle słyszę skrobanie w zamku w drzwiach wejściowych.
Wczoraj @vieniasn pisał że ktoś mu się włamał na chatę i od razu zalała mnie fala paniki, że
Siedzę sama w mieszkaniu zawinięta w kocyk, światła pogaszone bo oglądam animu, Koćka mruczy na kolanach, chillera, utopia, zero potrzeb i nagle słyszę skrobanie w zamku w drzwiach wejściowych.
Wczoraj @vieniasn pisał że ktoś mu się włamał na chatę i od razu zalała mnie fala paniki, że

Marek_Tempe +85
Nie chwaląc dnia przed zachodem... Pierwszy dzień kiedy leki na chęć życia zaskoczyły, jest motywacja, jest odmiana myślenia, rozdmuchana nadzieja, oby nie spaliła na panewce.
#depresja
#depresja

Odpalone na legion Lenovo, Wiedźmin na gogu
#gog #gry #wiedzmin #steam #lenovo #legion
źródło: comment_1664021537cawFks7B0hgttmspmBl2hq.jpg
Pobierzhttps://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-P-Y-and-Z-series/Red-crosshair-on-my-screen-while-playing/m-p/4493503
hey ive found a solution. Search Dolby Atmos for gaming. Thne turn of soun radar which is at the bottom left of the tab