Aktywne Wpisy
Kupamilosci +10
Co was #programista25k (i trochę #programista15k) pracujących 100% zdalnie trzyma w Polsce?
Jeśli nie pracujesz zdalnie możesz napisać co by trzymało jeśli byś pracował zdalnie.
Zadaje sobie to pytanie od jakiegoś roku bo jeszcze przed covidem fajnie się tu żyło gdy wszystko było tańsze niż na zachodzie ale niestety jak ostatnio wszystko zaczęło się #!$%@?ć i licząc sobie wyszło mi, że taniej by mi było kupić dom w Hiszpanii/Włoszech (120-150m) niż
Jeśli nie pracujesz zdalnie możesz napisać co by trzymało jeśli byś pracował zdalnie.
Zadaje sobie to pytanie od jakiegoś roku bo jeszcze przed covidem fajnie się tu żyło gdy wszystko było tańsze niż na zachodzie ale niestety jak ostatnio wszystko zaczęło się #!$%@?ć i licząc sobie wyszło mi, że taniej by mi było kupić dom w Hiszpanii/Włoszech (120-150m) niż
Oltwk93 +21
#nieruchomosci
Dlaczego ktokolwiek kupuje mieszkania w Polsce kiedy istnieją nieruchomości we Włoszech i Hiszpani?
Tak wiem praca, ale przecież 80% ludzi na wykopie ma pracę zdalną więc co za problem.
Podobne mieszkanie w podobnym standardzie w Polsce nawet w mieście powiatowym kosztuje 6x tyle.
Argument nr 2 mam rodzinę w Polsce. To namów rodzinę na wyjazd do Włoch. W Polsce przez 7 miesięcy listopada rocznie każdy w końcu dostanie depresji i magik
Dlaczego ktokolwiek kupuje mieszkania w Polsce kiedy istnieją nieruchomości we Włoszech i Hiszpani?
Tak wiem praca, ale przecież 80% ludzi na wykopie ma pracę zdalną więc co za problem.
Podobne mieszkanie w podobnym standardzie w Polsce nawet w mieście powiatowym kosztuje 6x tyle.
Argument nr 2 mam rodzinę w Polsce. To namów rodzinę na wyjazd do Włoch. W Polsce przez 7 miesięcy listopada rocznie każdy w końcu dostanie depresji i magik
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
żeby gówniaki popatrzyły w co dziadek musiał grać i mu lekko nie było,
nie że teraz minimapa, podpowiedzi siedzisz wygodnie se w padzie wciskasz X żeby podskoczyć, samo się celuje itp
maszyna na XP z gierkami z epoki. czyli 2000-2004 mniej więcej.
obecna lista gier:
1. gta sa
2. gta vc
3. gta 3
4. mafia
5. need for speed underground
6. wolfenstein return to the castle
7. gothic I i II
8. stalker
9. fallout (jest jedynka, zaraz dwójka)
10. half life 1 (wgl jakie tam dodatki wyszły do jedynki i dwójki?)
11. max payne 1
12. painkiller
13 medal of honor (jakie tam edycje były?)
co dorzucić? bo pamiętam że w tamtym okresie miąchałem w masę świetnych gierek i na pewno coś pominełem
oddzielną sprawą jest zbiór mp3 ma ktoś jakiś gotowy folder?
#retrogaming
XIII,do tej pory świetnie wygląda :D
Właściwie obie te gry wydają mi się zbyt #!$%@? na tą epokę (mimo że z niej pochodzą). Te gry wyznaczyły kierunek na 2005-2008 bym powiedział. Jakoś zwyczajnie nie pasują do tego jak kanciaste są pozostałe gry
Stalker jest 2007
To chyba kapsuła czasu twojego dzieciństwa a nie jakiegoś okresu
Z muzyką łap, częstuj się: https://mega.nz/folder/xEcQXLiJ#HB024zdEbRxUUVbuazAraA
@syn_admina: sasiedzi z piekla rodem, re-volt, simsy. i że jeszcze colobot nie padł :D
1. gta sa
2. gta vc
3. gta 3
Ty grałeś w ogóle w te tytuły, że takie bzdury pleciesz? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Każde GTA od 3 wzwyż obsługiwało pady, miało minimapki, podpowiedzi i wspomaganie celowania.
Toż to przecież były porty konsolowe czyli gierki dla casuali