Aktywne Wpisy
Odrzutowiec +65
I właśnie za to kocham lato :) Nie mieszajcie jej z błotem, ja tam propsuję bardzo.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
Viado +12
Kupiłem stary dom w którym dokonano samowoli budowlanej na dużą skalę - jakieś dziwne piwniczki w skale pod domem, wymieniona więźba bez zezwolenia, podniesiony dach oraz co najważniejsze 15m tunel z domu do stodoły - podobno wykopany przez dziadka poprzedniej właścicielki 50 lat temu mającego obsesję na punkcie wojny. Co z tym zrobić? Jak to zalegalizować? Jakie mogą być ewentualne koszta zasypania takiego tunelu?
#prawobudowlane #prawo #samowolabudowlana
#prawobudowlane #prawo #samowolabudowlana
Zamiast dwóch bochenków chleba z targu kupuje jeden.
Kawę pedrosa wcześniej kupowałem po 10 za 500g na targu, teraz 16zl.
Kurtkę kupiłem uzywaną, trzecim właścicielem jestem, lekko śmierdzi fajami, pewnie pierwszy właściciel palił jeszcze za Tuska jak go było stać na fajki.
Antypolakami jesteście i mam nadzieje że was rozliczą co do złotówki.
#pis
#rzad
#inflacja
#bekazpisu
#drozyzna
Ja tam żyje tak samo jak żyłem przed inflacja. To nie PiS jest winny tego, że jesteś biedny, tylko ty sam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Życie na kredyt, ponad stan a teraz trzeba to wszystko spłacać. Cieszę się, że miałem zawsze #!$%@? na najmodniejsze rzeczy, dzięki temu mogłem mądrze oszczędzać. Teraz mam luz i nawet się cieszę, bo różowe obniża też swoje standardy z tym
Komentarz usunięty przez autora
@Glikol_Propylenowy: dokładnie tak. Inflacja jest zjawiskiem które zmienia wartość pieniądza, ale na przykład wartość mojej pracy się nie zmieniła. U mnie w robocie wszyscy dostali "podwyżki inflacyjne" bo inaczej zaczęliby odchodzić więc mój status materialny się nie zmienił. Co innego inflacja, a co innego jak ktoś robi w januszexie i pan prezes robi swoich pracowników w #!$%@? mówiąc że nie ma
@Ow3n: chłopie ja na nich nie głosowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co mi z lepszych zarobków jak podrożały mieszkania 70procent od 2019? A samochody nowe 30procent?
@HowHigh: biedaku