Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
CnaaX +1
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
Orzełek na piersi mu ciąży, tak samo jak opaska kapitańska Magłajerowi w United.
Milik gra dobrze w klubie, Magłaja gra dobrze w repce - nie mają na sobie tego ciężaru.
W kanale sportowym dobrze powiedzieli że memy o Miliku nakręca sam Milik tym że nie trafia w takich sytuacjach. Myślę że Arek raczej wie że jest z niego niemała beka i psycha siada w białej koszulce ale bez czarnych pasków :D ale i tak już omijając te sytuację 110 procentową to sam Lewy nie miał żadnego strzału na bramkę w tym meczu więc to coś