Aktywne Wpisy
WielkiNos +534
Chciałabym kiedyś zobaczyć jak taka juleczka odwala coś podobnego przed modlącymi się muzułmanami, ale nie zobaczę, bo bezrigczowe juleczki są odważne tylko przed cywilizowanymi i kulturalnymi polakami. Gdyby ją islamiści skopali po mordzie to by się nauczyła, że czyichś uczuć religijnych się w ten sposób nie obraża.
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
Panitsch +604
Już po dziewiętnastej, a córki na studiach nie myślą o tatusiu i nadal nie zadzwoniły do ojca starego, ale sprawiedliwego spytać chociaż czy jeszcze dyszę. Niestety matka je tego nauczyła, stary ma tylko tyrać na zachcianki i najlepiej żeby nie pokazywał się w domu, bo tylko przeszkadza. Musiałem wyjść na spacer i oczyścić umysł. Dajcie ze dwa plusy dla otuchy. Jakby ktoś pytał to na słuchawkach nowy drejk #yeezymafia #feels #zalesie #
#ukraina
#rosja
źródło: https://ewybory.eu/sondaze/polska/
@Nie-mam: opozycja wiedziała że nie chce tych wyborów bo według sondażów by pięknie #!$%@?ła z kidawą błońską, z jakiegoś powodu wymienili ją na trzaskowskiego przy najbliższej możliwej okazji
@aegispolis:
Krótko, w którym roku rosja była na tym poziomie rozwoju autorytaryzmu na którym Polska jest dzisiaj?
@jozef-dzierzynski: Jakoś tak w pierwszych latach rządów Putina. Wtedy kiedy Putin również był dopiero na etapie tworzenia swoich wiernych oligarchów i konsolidacji mediów, tak jak to robi obecnie PiS.
@stjimmy: w 2020 wiele rzeczy w wielu krajach działo się w trybie pozakonstytucyjnym i ja raczej zwalałbym to na koronawirusa niż na ich potęzne totalitarne zapędy. To znaczy nie mówie że PiS ich nie ma, uważam jedynie że nie jest w stanie zrobić cokolwiek w tym kierunku. USA i UE bardzo
@aegispolis: i mówisz że w autorytaryzmie to naród w demokratycznych wyborach wybiera partie i jej lidera?
Komentarz usunięty przez autora
@jozef-dzierzynski: A czy brak tego wyklucza istnienie autorytaryzmu, bądź systemu degenerującego się w kierunku autorytaryzmu? Dalej brniesz w fałszywą retorykę na zasadzie "nie ma jeszcze obozów koncentracyjnych, więc nie możemy mówić o faszyzmie".
Często tak bywa na początku. Systemy autorytarne się degradują właśnie z demokracji i nie dzieje