Wpis z mikrobloga

Hej mirki, poleci ktoś porządną zabawkę typu Transformer? Czyli robot/figurka która umie się zmienić w coś/złożyć/rozłożyć.

Staramy się unikać plastyku jak ognia i większość zabawek mamy drewniane/metalowe ale tutaj się to nie sprawdzi. Pamiętam z dzieciństwa że takie figurki to był mega fun i chciałem sprawić jakąś synowi. Przeszedłem się po smyku i wszystko jest z jakiegoś gowno-plastiku jakby to chińczyk zrobił za 20 centów (mimo że cena potrafi przebić 100 zł).

Nie mam problemu w tym żeby zapłacić ale chciałbym coś jakościowego/porządnego. Da sie coś takiego znaleźć czy wymagam za dużo?

#dzieci #rodzicielstwo #zabawki

Daje też #lego bo kiedyś fajnie działały bionicle ale aktualnie chciałbym coś prostszego, jednolitego.
  • 3
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Krever: Spin Master ma różne serie pojazdów psiego patrolu, które transformują się w przeróżny sposób. Nie do końca coś czego szukasz, ale plastik jest dobry jakościowo i konstrukcja porządna. Też fanką plastiku nie jestem, ale im muszę akurat oddać, że są niezniszczalne, mimo bardzo intensywnej eksploatacji. Tylko oprocz tych latających transformujących w samoloty, dzielących się tak jakby w połowie, bo to akurat niewypał i nie składają się dobrze po jakimś
  • Odpowiedz