Aktywne Wpisy
PanMaglev +736
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
artur-klocek +47
Podobno oficjalna asystentka Tuska z pierwszorzędnymi korzeniami... u ruskich. Powiązania w następnych komentarzach.
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Staramy się unikać plastyku jak ognia i większość zabawek mamy drewniane/metalowe ale tutaj się to nie sprawdzi. Pamiętam z dzieciństwa że takie figurki to był mega fun i chciałem sprawić jakąś synowi. Przeszedłem się po smyku i wszystko jest z jakiegoś gowno-plastiku jakby to chińczyk zrobił za 20 centów (mimo że cena potrafi przebić 100 zł).
Nie mam problemu w tym żeby zapłacić ale chciałbym coś jakościowego/porządnego. Da sie coś takiego znaleźć czy wymagam za dużo?
#dzieci #rodzicielstwo #zabawki
Daje też #lego bo kiedyś fajnie działały bionicle ale aktualnie chciałbym coś prostszego, jednolitego.
Kiedyś jeszcze był https://brickset.com/sets/21311-1/Voltron ale jest już dawno wycofany i kosztuje miliony monet
Minus optimusa jest taki, że podobno lubią części odpadać xD