Aktywne Wpisy

hacerking +232
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć

Piotrek7231 +67
#mecz #stadionowejedzenie #pilkanozna #jedzenie #ligagrecka
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
źródło: GZisKX_WoA4Z8uH
PobierzOcena
- 1 49.5% (415)
- 2 5.0% (42)
- 3 3.8% (32)
- 4 4.8% (40)
- 5 36.9% (310)

"VapePena HHC-O 99% 1ml Mango (Zkittlez)- Strong"
Miałem pozytywne nastawienie nim kurierzyna wrzucił go do paczkomatu o 17.
Powiem krótko, bakam na potęgę od dawna i powiem że to g---o naprawdę daje rade!
Odebrałem i od razu odpakowałem wziąłem 1 buszka, potem drugiego i za trzecim poczułem uderzenie przypominające takie zmieszanie c-d i thc, wziąłem 4 buszka i 5.
Zmiotło mnie z planszy na dobrą godzine, leżałem sobie i było mi dobrze.
Smak znakomity, gryzie w gardło czyli wiadomo że jest moc i działanie przypomina thc,
podniesiony nastrój, pozytywne myślenie o przyszłości i gastro ale na takiej zasadzie, że jedzenie lepiej smakuje ale raczej nie chce Ci sie na siłe wręcz opróżniać całej lodówki.
Ciekawe jak szybko zbuduje tolerke, zrobię jeszcze dzisiaj ślepą próbę na ziomku, dam mu buszka że to niby vapek jakis 0% nikotyny, wtedy będzie weryfikacja 100% bo on nie baka na codzień.
Cena jest dyskusyjna ale jeśli faktycznie to starcza na około 150 zaciągnięć to naprawdę sie opłaca, nie mówiąc o wygodzie i bezprzypałowym zaciągniu się.
Jestem pod wrażeniem naprawdę, oby tego za szybko nie zbanowali xd
#wykopjointclub #hhc #hhco #narkotykizawszespoko #420
źródło: comment_1663690551fGN5o3511AmnF67ge0n4a7.jpg
Pobierz