Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +55
Zmieniłem w tamtym roku. Zarabiam 19k brutto z hakiem i ogólnie wypłata co miesiąc była w miarę stabilna. Wychodziło 13k netto. Dzisiaj dostałem wypłatę o 3500 zł mniejszą. To dość sporo. Zapytałem się HRów o co chodzi i odpisali mi, że przekroczyłem próg podatkowy i pobierają mi zaliczkę na podatek w wysokości 32%.
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
wykop +66
Nowość - obserwowanie dyskusji na Wykopie (ツ)
Od teraz możecie obserwować konkretne dyskusje i otrzymywać powiadomienia o nowych komentarzach w wybranych przez siebie wątkach. Dzięki temu zawsze będziecie na bieżąco i nigdy nie przegapicie interesujących Was rozmów!
Obserwowanie dyskusji jest proste i dostępne bezpośrednio z poziomu każdej dyskusji, zarówno w znaleziskach, jak i przy wpisach. Wystarczy jedno kliknięcie, aby otrzymywać powiadomienia o wszystkich nowych komentarzach w wątku. Powiadomienia wyświetlimy na górnej belce serwisu, tak aby zawsze były pod ręką, widoczne od razu po zalogowaniu. Wszystkie swoje obserwowane dyskusje możecie łatwo przeglądać w zakładce Obserwowane - to miejsce, gdzie znajdziecie wszystkie śledzone przez Was wątki w jednym miejscu, co ułatwia śledzenie i uczestniczenie w obserwowanych rozmowach.
Domyślne
Od teraz możecie obserwować konkretne dyskusje i otrzymywać powiadomienia o nowych komentarzach w wybranych przez siebie wątkach. Dzięki temu zawsze będziecie na bieżąco i nigdy nie przegapicie interesujących Was rozmów!
Obserwowanie dyskusji jest proste i dostępne bezpośrednio z poziomu każdej dyskusji, zarówno w znaleziskach, jak i przy wpisach. Wystarczy jedno kliknięcie, aby otrzymywać powiadomienia o wszystkich nowych komentarzach w wątku. Powiadomienia wyświetlimy na górnej belce serwisu, tak aby zawsze były pod ręką, widoczne od razu po zalogowaniu. Wszystkie swoje obserwowane dyskusje możecie łatwo przeglądać w zakładce Obserwowane - to miejsce, gdzie znajdziecie wszystkie śledzone przez Was wątki w jednym miejscu, co ułatwia śledzenie i uczestniczenie w obserwowanych rozmowach.
Domyślne
#plodnajulka już dostają szału
Teraz już nie wystarczy mieć kolorowe włosy i być na marszach równości żeby mieć faceta.
Ukrainki deklasują konkurencję.
Znalezienie dziewczyny nigdy nie było prostsze niż teraz
#przegryw #blackpill #tinder #ukraina #logikarozowychpaskow #zwiazki #p0lka
Komentarz usunięty przez moderatora
@77023: ale tu chyba nie jest mowa o Ukrainkach 30+
Inna rzecz że z podążającym znikaniem bądź co bądź typów genetycznych danych populacji ludzkich, to zarówno możni jak i naukowcy z zachodniego kręgu, nagle przełączy im się pstryczek i zaczną
@Stark_Espada: konkretne dane poproszę
@Stark_Espada: ta, jasne, ewidentnie widać, że Twoje 4 poprzednie dziewczyny to były Ukrainki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oficjalne statystyki podawane przez ich odpowiednik GUSu. W 2018 roku prawie 70%, natomiast widziałem trzy lata nowsze statystyki ostatnio i było już chyba 71%, ale nie chce mi się tego szukać. W Polsce natomiast od lat niezmiennie jest to około 33-34%.
Co do dziewczyn Ukrainek to do nich nic nie mam, bo serio są pocieszne i fajne do luźnego związku, ale tylko związku. Nie ma co się z
Btw: ze względu na wojnę w Rosji, jak i na Ukrainie będą mieli deficyt mężczyzn. O ile u ruskich to będzie deficyt głównie w bieda azjatyckich republikach (więc te kobiety jak już będą migrować do bogatszych miast w Rosji), to Ukrainki na Ukrainę już raczej nie wrócą, bo do czego?
Tam też jest niezły poziom alkoholizmu, bo faceci nie radzą sobie z prostymi problemami życiowymi.
A baba jak to baba - facet nie radzi sobie pierwszy, drugi, trzeci, piąty, dziesiąty raz, to zaczyna wpadać w frustrację i zaczyna się suszenie łba facetowi.
A że ci faceci na ogół to #!$%@? wychowane przez mamusie pod parasolem ochronnym, to potem
Tak samo działa np. zmiana chęci do zwierania