Wpis z mikrobloga

Ale #neuropa musi mieć karpia ogladajac pogrzeb Elżbiety II. Ceremonia odbywa się w kościele, wszyscy okazują szacunek, modlą się, nie ma tęczowych flag, murzynów palących sklepy. W kościele obowiązuje hierarchia, czym bliższy rząd, tym wyżej jest ta osoba notowana. Pełna kultura i szacunek.

#4konserwy #uk #konfederacja #przemyslenia
c.....t - Ale #neuropa musi mieć karpia ogladajac pogrzeb Elżbiety II. Ceremonia odby...

źródło: comment_16635816262Bdfp5YcjHkuoPhLEWUpqC.jpg

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@crest: tutaj mamy piękny przykład urojeń prawakoidalnych, które powstają po zbyt dużej dawce wykopu. Polecam wyjść czasami z domu. Naprawdę nikt nie daje j-----a o kościelne pogrzeby i mityczne lewactwo w prawdziwym życiu wcale nie planuje zagłady chrześcijan.
  • Odpowiedz
  • 4
@Devhar czyli tak bardzo, cię zabolało, że a musiałeś mi odpisać a teraz zrobić wpis na mój temat? Kiedy nawet podczas oglądania pogrzebu Królowej Elżbiety nie możesz się skupić nad tym co się właśnie dzieje i musisz robić wpisu o innych użytkownikach. Uszanuj ceremonię i daruj sobie te swoje wojenki. Możesz dalej tutaj zaglądać i plusować innych, pozwalam.
  • Odpowiedz
  • 1
@adibor sam siebie zaorałeś, bo zacytowałem typa, który zamiast jak sam określił oglądać pogrzeb, komentuje moje wpisy i robi o mnie wpisy. A ty białorycerzyku daruj sobie fekalne fantazje i przestań za mną łazić w komenatrzach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@crest: A potem wymodleni, według hierarchii wracają do swoich białych domów, kiedy Ty z----------z po to by oddać im 70% wypracowanych przez siebie pieniędzy. Pełna kultura i szacunek.
  • Odpowiedz