Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
freddd +319
Pamiętasz - plusujesz
#gimbynieznajo
#gimbynieznajo
Nie wiem na ile to wina wojujących spadów z tagu kononowicz, a na ile zbyt poważne traktowanie tego chorego zainteresowania jakim jest #bonzo.
Stawiam, że znakomita większość z 1,5 tyś osób obserwujących tag mało jest zainteresowana tymi wojenkami, lubi po prostu czasami wejść na tag mając wolną chwilę w pracy czy np siedząc na kiblu, zobaczyć jak toczona jest beczka i tyle w temacie. Dlatego może warto stworzyć poboczny tag, który będzie pewnego rodzaju oktagonem, na którym każdy internetowy wojownik będzie mógł okładać się do woli bez narażania głównego tagu na zaśmiecanie.
Czy jesteś za wprowadzeniem tagu #wojenkiztagubonzo?
@TragiKomediant: Problem w tym, że niektórzy przeplatają wojowanie z normalnymi wpisami.
Komentarz usunięty przez autora
nie bądź jak pani w szkole która każe sobie ręce podać i nie obchodzi mnie czyja wina
po roku ,,nienawiści" do azbeta pogodzili się w mniej niż pół dnia co świadczy o tym, że to był teatrzyk
azbet nie lubi jak ktoś się bawi jego zabawkami co wzbudzi reakcję każdego uczestnika tagu, do tego azbet a ma 2 IQ więcej od tigera i może pisać posty na wypoku i może
@harold97: Przeceniasz Melina, gość nie potrafi przewidzieć na którą zmianę idzie jutro do pracy, a ma odgrywać swoją rolę przez rok? Niewykonalne. Azbest po prostu za dobrze go zna, potrafi zmanipulować jak nikt inny i osiągnąć swój cel.
Co do:
Komentarz usunięty przez autora
kiedy nowy filmik ?( ͡° ͜ʖ ͡°)
To dopiero odważne wniosek
wystarczyło by, żeby acet nie zachowywał się jak dzidzi wiek co najwyżej 3 lata i już byłby spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@harold97: to je to mm
@harold97: To chyba rozmawiamy o innych tagach.
A nie wiem. Nie oglądam melina odkąd nic nie słychać.
@Mery_Po_Analu: To tylko podejrzenia, wymyślaniem jest raczej ta pewność że nikt nie trafia tutaj z tagu kononowicz (ponad 4300 osób).