Wpis z mikrobloga

Bro uwierz mi, to żadna obniżka z 10k na 7k, bo tam nigdy tyle nie kosztowało bro.

https://www.wykop.pl/wpis/67755145/o-prosze-na-bialolece-juz-sie-zaczyna-lokalizacja-/

Już wiem jak będzie wyglądała argumentacja naganiaczy w najbliższych miesiącach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Żadnych spadków cen nie widzę bro, to po prostu nigdy tyle nie kosztowało bro".

#nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #humorobrazkowy
haha123 - Bro uwierz mi, to żadna obniżka z 10k na 7k, bo tam nigdy tyle nie kosztowa...

źródło: comment_1663322438j8prpaNKk3dtOCfRQHQ1wM.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Twajdy: tak, lokalizacja odpowiada tak za 90% ceny, jak nawet nie więcej.

Masz 2 bloki mordo, identyczne, jeden budynek w centrum Warszawy i ile on kosztuje? 20k / m2? 30k /m2? Drożej?
I masz drugi identyczny blok gdzieś koło średniego miasta. Ten drugi też będzie chodził po 20k / m2? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Miszcz_Joda: ja sobie jaja robię kolego, nie bierz tego wszystkiego tak poważnie, większość ludzi na wykopie to trolle, także niemalże każdy wpis trzeba z automatu traktować jako bait ;)

Dużo jeszcze jest opłacanych kont, ogólnie wykop to rak. Ja tu siedzę tylko jak przebywam w robocie i akurat mi się nudzi, taki sposób na zabicie czasu w robocie ;D
  • Odpowiedz