Aktywne Wpisy
WykopowyInterlokutor +308
Sylwia Peretti życzy synowi, który zabił 3 osoby "wszystkiego najlepszego" i nazywa go "Aniołem"
#peretti #polska #wypadek #wypadki #rakcontent #patologiazmiasta
#peretti #polska #wypadek #wypadki #rakcontent #patologiazmiasta
qew12 +91
"Zabij się, wymyślasz, rodzice powinni cię wyrzucić z domu."
Przez moje ostatnie posty aż mi się przypomniało jak społeczeństwa traktuje spierdonów, osoby z fobią, autystyków.
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #neet
Przez moje ostatnie posty aż mi się przypomniało jak społeczeństwa traktuje spierdonów, osoby z fobią, autystyków.
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #neet
@kowalkowskij: nie ja
@Bibi_Mechanik: no trochę tak… aż moją budą zatrzęsło
@WielkiNos: nie no co Ty… ja mam tą popierdółkę, tego bączka po lewo.
Komentarz usunięty przez autora
@bartlomiej_rakowski to spoko. Mniejszy koszt. Daj znać ile wyklepanie tak z ciekawości chyba, że zamierzasz takim jeździć.
@szyperist: niby tak, ale ja to cały strzępek nerwów… to tylko paliwo to większego #!$%@? dla mnie
@szyperist: Przy wypadku, stłuczce nie z twojej winy zawsze jesteś na minus. Nikt nie zwróci ci nerwów i zmarnowanego czasu przez jakiegoś osła
poważnie, nie jedź na bezgotówkową, widzę że masz tylko zderzak ruszony prawdopodobnie da się to spolerować samemu i zrobić drobną zaprawkę. Weź odszkodowanie z OC (nie przyjmuj pierwszej wyceny) i będziesz miał rekompensatę za nerwy :)
@bartlomiej_rakowski: Ty katujesz za dużo gazu dajesz, sprzęgło posadzisz. Uważaj bo tam samochód. Po prostu powolutku sobie jedź, nie trzeba gadać za dużo. O ładna pogoda.