Aktywne Wpisy
Adece +49
#korposwiat #pracbaza #pracait
Mam dzisiaj rozmowe o pracę po angielsku. Obsrany jestem.
Jakieś tipy? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam dzisiaj rozmowe o pracę po angielsku. Obsrany jestem.
Jakieś tipy? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Van-der-Ledre +194
Z tym Wołyniem to ciekawa sprawa. Nikt już nie chce pamiętać, czym był on spowodowany. A jego podwalinami było ciemiężenie Ukraińców przez Polską szlachtę przez wiele lat. Nastroje się psuły, psuły, aż wybuchły w kulminacji jako zbrodnia wołyńska. Co oczywiście było straszne i nigdy nie powinno się stać. Było to ludobójstwo i należy je jak najbardziej potępiać, podobnie jak i Banderę itd. Jednak to już było, minęło wiele wiele lat. Tamte pokolenia poumierały, dziś są nowe. Warto przypomnieć, że prawdziwym bandytyzmem wykazuje się kacapia, która niszczy polskie cmentarze, zaprzecza zbrodni katyńskiej, czy sam fjutin który na Polskę zwala odpowiedzialność za 2wś. Zachowanie Niemców też pozostawia wiele do życzenia, to oni rozpowszechnili pojęcie "polskie obozy zagłady", śmieją się z żądań o reparacje wojenne itd.
Rok do roku jest ten Wołyń wałkowany, tak trzeba uczcić pamięć ofiar, przypomnieć Ukrainie, że zrobili źle. Warto też powiedzieć, że sami Ukraińcy często nie wiedzą, że dla nas ich bohater narodowy bandera był zbrodniarzem. Dlatego trzeba edukować i uświadamiać. W zeszłym roku Andrzej Duda i Wołodymir Załęcki wspólnie uczcili pamięć ofiar zbrodni wołyńskiej. Prezydent Ukrainy nadał też wtedy Polakom specjalny status na terenie Ukrainy. A po skandalicznych słowach ambasadora w Niemczech, kwestionujących zbrodnię, odwołał go. Zresztą co roku Ukraińcy sprzątają cmentarze pomordowanych na Wołyniu.
https://www.wprost.pl/kraj/10777339/rocznica-rzezi-wolynskiej-nieoficjalnie-wazne-inicjatywy-zelenskiego-w-planach.html
Ukraina
Rok do roku jest ten Wołyń wałkowany, tak trzeba uczcić pamięć ofiar, przypomnieć Ukrainie, że zrobili źle. Warto też powiedzieć, że sami Ukraińcy często nie wiedzą, że dla nas ich bohater narodowy bandera był zbrodniarzem. Dlatego trzeba edukować i uświadamiać. W zeszłym roku Andrzej Duda i Wołodymir Załęcki wspólnie uczcili pamięć ofiar zbrodni wołyńskiej. Prezydent Ukrainy nadał też wtedy Polakom specjalny status na terenie Ukrainy. A po skandalicznych słowach ambasadora w Niemczech, kwestionujących zbrodnię, odwołał go. Zresztą co roku Ukraińcy sprzątają cmentarze pomordowanych na Wołyniu.
https://www.wprost.pl/kraj/10777339/rocznica-rzezi-wolynskiej-nieoficjalnie-wazne-inicjatywy-zelenskiego-w-planach.html
Ukraina
1. pojawiłeś się nagle przed SDR i zaczynasz wiadomą narrację
2. niby jednak nie jesteś z rudym, ale wszystkie twoje posty są skierowane tak żeby odwrócić uwagę od odwłoka
3. niby jesteś "neutralny", ale jak coś nie jest po twojej myśli to od razu pety
4. niby nie jesteś związany z nikim, ale dziwnym trafem zaraz po wyjściu wiadomych osobników fetowałeś sukcesy chociaż jeszcze nikt nie wiedział co się dzieje
5. niby nie jesteś rudym, ale argumentowałeś to dokładnie jak emilianek czy rozstawooka zielona88
6. O nicku i stylu pisania nie będę wspominał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także dławunio buda, następnym razem ustaw nick "BumSourcreamLover" i się chociaż nie kryj kim jesteś. Myślisz że jak kupisz sobie specjalnie kartę z internetem mobilnym i ci się nie będzie ip spinało z tym z którego pisałeś wcześniej, to jak mastermind oszukasz wszystkich. Już na początku kariery byłeś nietypowy, ale wraz ze wzrostem dojonej kabzy z knurewicza maleje ci już i tak mizerna samokrytyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kononowicz
@WulkanizatorOponMozgowych a u ciebie to widzę dalej klepanko dławeczka po ramieniu, jak się okazało że nikt nie chciał 2 tygodnie na wyjaśnienia kwitów czekać to się już nie kryjesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A wracając do mojej, skromnej osoby, to wyjaśnij łaskawie o jakie kwity ci chodzi. Jeśli o te, od Oregano, to podziękuję, nie jestem zainteresowany :)
( ͡° ͜
Lajkuję to, co uważam za słuszne, twoich lajków nie śledzę, bo są mi obojętne.
Co do kwitów, nie muszę brać udziału w zabawach, które proponujesz. Jak nie mam ochoty, to nie odpowiadam. Możesz to interpretować jak chcesz np. jako słabość, to też mi jest obojętne.
Pali mi się grunt po nogami, a niby dlaczego? Nie mam ambicji naprawiać świata, ale wytykanie niekonsekwencji i absurdów, to i owszem, mi odpowiada.
Nadal uważam, że Oregano jest ostatnią osobą, która powinna prowadzić krucjatę na Sradka. Bo nie jest wiarygodny, ma te same wady co
Stalker ma za pazurami wielokrotnie gorsze rzeczy niż Olgierd, no ale "nie może walczyć bo się posługuje hejtem, spamem i czerpie z tego korzyści" Rudy wrzucał zdecydowanie więcej zdjęć i danych personalnych niż Olgierd (rodzina Olgierda i on, zmarły mąż Iwonki vs zdjęcie Iwony od Olgierda), spam to już nie będę przypominał co się działo jak było polowanie na personalia Olgierda. Czerpie z tego korzyści? A kim jesteś żeby zaglądać do portfela ludziom którzy mu dobrowolnie wpłacają te pieniądze? I jakie to są pieniądze w porównaniu do tego co robi rudy?
Zawsze bronisz swoich akcji i ataków hasłem "ja tylko wykorzystuję jego broń przeciwko niemu", ale to że on działa w stronę grubego złodzieja to już zniewaga, zło i jakim w ogóle prawem. Podwójny standard który jest