@93michu93: Jaca po prostu szykuje się już do roli ministra spraw zagranicznych w następnym rządzie. Jest jakaś szansa, że pozbędziemy się go wtedy z urzędu miasta i może, ale to może coś się w tym mieście zmieni.
@Darth_Gohan: ja pojde nawet na kogos z lewicy zaglosowac byleby tylko Jaca nie dostal drugiej kadencji. Jak ten buc w ogole zostal prezydentem miasta, cos poszlo mocno nie tak
@93michu93: Bardzo prosto został. Dutkiewicz go namaścił. PO nie wystawiło mu kontry i też mu pomogło. Michalak sobie sam zrobił koło d--y idąc na noże z Rafałkiem więc w ostatniej prostej wyjęli Jacę.
Jaca się dobrze sprzedał, ale otoczył się małolatami i uwierzył, że jest królem na tym dancingu.
W zeszłych wyborach na pewno startowała Lempart, ale nie wiem czy z kart Lewicy czy jakiegoś innego ugropowania. Generalnie szansę, że
Generalnie szansę, że trafi nam się w następnych wyborach dobry kandydat do wyboru, a najlepiej dwójka jest niestety niewielka.
@Darth_Gohan: ja troche sledze Grzechnika i wydaje mi sie o niebo lepszy niz Jaca. Myslalem, ze on pisowiec ale ostatno jakis Mirek wyjasnil, ze on jest z konfy, tylko jakos tam powiazany z pisem. Jesli bedzie jakis noname z lewicy, ktory bedzie mial szanse pokonac Jace to pojde na niego glosowac.
@jestemtunew: tak głosujecie, a później płacz, że wybrany został jakiś karierowicz co w dupie ma miasto. PO Wam Schetynę wystawi, zagłosujecie, a później znów płacz, że głównym jego zadaniem będzie prowadzenie kampanii dla PO niż rządzenie miastem.
@93michu93: tylko czemu przesylasz dalej, tego co chce pejsaty, czyli tracking? Ten link otrzymales przelazac z facebook, dolepil on fbclid w wuj tracking i zaszyfrowali cos tam a ty to pchasz dalej. Robisz to czego chca bo jestes ciemny jak tabaka w rogu w te sprawy. Link gazety konczy sie na 129, od ? jest syf facebooka, balast, pasozyt. Wyrwij chwasta jak sie takim czyms dzielisz.
@marsjanin2012: no masz racje ale Mirku, dlaczego tak agresywnie, rzeczywiscie nie zwrocilem uwagi. Co to jest ta reszta linku? Tracking dla facebooka? Czy dla Gazety Wroc?
@93michu93: Glownie dla facebooka w sumie (ale i inni moga korzystac) to jakby ci ktos nalepil nalepke na plecach i z tym chodzisz, pamietasz z podstawowki? Co ciekawe urzednicy europejscy strasza "strasznymi" cookies a to jest dozwolone? Modyfikowanie linku w celu trackingu? Link prowadzi (czesc gazety, bez pasozyta) do zasobow gazety i po cyfrach na koncu otwiera odpowiedni tekst z bazy danych. Te dodatkowe parametry fbcid gazeta widzi (serwer)
@93michu93: https://www.wykop.pl/link/5271647/apel-przestanmy-uzywac-facebookowego-fbclid-w-znaleziskach/ o nawet bylo cos takiego. To jak ci telemarketerzy dzwonia do mnie (spam) ze maja krotka ankiete i czy 5 minut moga zajac. Mowie owszem mam 5 minut ale to wy zarabiacie na tym wiec po przelewie 10zl na konto poswiecie 5 minut. Zawsze sie rozlaczaja, jak zapytam skad maja moj numer i RODO to jeszcze szybciej sie rozlaczaja.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
tym razem nasz zaradny prezydent pobawil sie w ministra spraw zagranicznych: https://gazetawroclawska.pl/prezydent-wroclawia-jacek-sutryk-przeprasza-ambasadora-niemiec-za-malo-madre-slowa-o-reparacjach/ar/c1-16859129?fbclid=IwAR3y3G0q4VJldBm4_aZ6nnljN9XManPBrgqKBfqGTk2jxAOP0Sq4Lkd1lbQ
Jaca się dobrze sprzedał, ale otoczył się małolatami i uwierzył, że jest królem na tym dancingu.
W zeszłych wyborach na pewno startowała Lempart, ale nie wiem czy z kart Lewicy czy jakiegoś innego ugropowania. Generalnie szansę, że
@Darth_Gohan: ja troche sledze Grzechnika i wydaje mi sie o niebo lepszy niz Jaca. Myslalem, ze on pisowiec ale ostatno jakis Mirek wyjasnil, ze on jest z konfy, tylko jakos tam powiazany z pisem. Jesli bedzie jakis noname z lewicy, ktory bedzie mial szanse pokonac Jace to pojde na niego glosowac.
Co to jest ta reszta linku? Tracking dla facebooka? Czy dla Gazety Wroc?
Nie zwracalem na to uwagi, teraz juz bede