Aktywne Wpisy
szcz33pan +1586
dziś podany był odczyt inflacji wg GUS Za maj:
2,5% r/r
0,1% m/m
10 dni temu RPP obradowała i pozostawiła stopy procentowe na niezmienionym poziomie - 5,75%
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia 2022, a potem jakoś to poszło i zacząłem go brać co pół roku aby aktualizować dla mireczków indeks kebaba. To
2,5% r/r
0,1% m/m
10 dni temu RPP obradowała i pozostawiła stopy procentowe na niezmienionym poziomie - 5,75%
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 roku zamówiłem kebaba z lokalnej budy, to samo zrobiłem 9 grudnia 2022, a potem jakoś to poszło i zacząłem go brać co pół roku aby aktualizować dla mireczków indeks kebaba. To
7609 +918
od 20 się bawię nowymi ficzerami i w dwie godziny tylko -15%, cały czas włączony ekran, muzyka w tle na bluetooth - iphone 13 mini, 100% kondycji
gdybym miał wymienić najlepsze nowości to: ekran blokady, stukanie klawiatury i polski tłumacz
oprócz tego parę fajnych animacji i mniejszych bajerów, pobierać i aktualizować :)
muszę jeszcze przetestować, czy nic nie zepsuło się w kontekście współpracy z macbookiem
szkoda, że na iP13 w wersji mini nie zmieścił się procent baterii, steve jobs już chyba zrobił fikołka
#ios #iphone #apple #technologia #telefony
nowa aktualizacja
Komentarz usunięty przez autora
zabrali te fajne animowane tapety
Komentarz usunięty przez autora