Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +562
Powiedzcie mi co te sądy mają w głowach. Ja rozumiem, że jak alimenty na dzieci to potrafią #!$%@?ć.
Koleżanka ma 29 lat, dobrą prace a ojca widziała tylko na zdjęciach bo ten zniknął jak miała pół roku a od początku ciąży jej matki tylko pił. Teraz po blisko 29 latach chciał odnowić kontakt, dowiedział sie co robi, czym sie zajmuje i jakie ma obecnie życie i zamiast kontynuować z nią jakiekolwiek relacje
Koleżanka ma 29 lat, dobrą prace a ojca widziała tylko na zdjęciach bo ten zniknął jak miała pół roku a od początku ciąży jej matki tylko pił. Teraz po blisko 29 latach chciał odnowić kontakt, dowiedział sie co robi, czym sie zajmuje i jakie ma obecnie życie i zamiast kontynuować z nią jakiekolwiek relacje
Influ3nD +967
Co więc myślicie o tej akcji. Bujda czy coś więcej? Niby trudne do uwierzenia, ale po tym tygodniu uznałem, że wszystko jest możliwe w tej wojnie.
#ukraina #rosja #ankieta #wojna
To jak, trwają jakieś negocjacje pod Chersoniem?
Kości tak się rzuciły do gry, że ta zakała ludzkości - Putin - w sumie już może popełniać samobójstwo. A Rosję jako państwo i jej obywateli, należy potraktować jak nazistowskie Niemcy po II WŚ.