Aktywne Wpisy
4mmc-enjoyer +628
Melkovva_ +10
Wykopowi eksperci, mam problem.
I proszę mi tu nie wyjeżdżać z #antynatalizm
Wprowadzamy się na nowe mieszkanie. Od 3 dnia wozimy rzeczy. Dziś od rana siedzę tam z dziećmi i się rozpakowujemy. I przyszła sąsiadka że jest hałas i ona wzywa policję i zrobi wszystko aby nas stąd #!$%@?.
Bo ona jest po podróży i chce spać.
Potem chodziła po sąsiadach i ich wzywała do nas na piętro stali kilkanaście minut pod
I proszę mi tu nie wyjeżdżać z #antynatalizm
Wprowadzamy się na nowe mieszkanie. Od 3 dnia wozimy rzeczy. Dziś od rana siedzę tam z dziećmi i się rozpakowujemy. I przyszła sąsiadka że jest hałas i ona wzywa policję i zrobi wszystko aby nas stąd #!$%@?.
Bo ona jest po podróży i chce spać.
Potem chodziła po sąsiadach i ich wzywała do nas na piętro stali kilkanaście minut pod
Dziś zgłosiłem wpis nazywający kanclerza Niemiec gnidą - odrzucone
Mój komentarz nazywający śmierdzącą onucę, smierdzoncą onucą - usunięty na atakowanie innych xD
I nie zgłosił tego rzeczony użytkownik, bo miał bana.
Czyli logika moderacji jest taka, że gdy 'obrażam' jakiegoś usera siejącego ruską propagandę, to inny user to zgłosi i rozpatrzą zgłoszenie pozytywnie
Ale jak zgłoszę przepełnione nienawiścią komentarze wobec światowych przywódców demokratycznego świata, to jeszcze ja dostaje po głowie xD
#bekazprawakow #moderacjacontent #neuropa
@Towarzysz_Pawulon: no chyba w przypadku osoby publicznej wpis powinien prędzej spaść niż w przypadku jakieś losowej onucy?
@Towarzysz_Pawulon: no tak bo wyzywanie pisiorów to jest to samo co wyzywanie ludzi xD
Wszyscy są tacy sami, po prostu pis gra pod poparcie starych bab, a Sikorski nie i tyle