Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1066
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
kapazgon +90
Dzień dobry Mirki,
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
#ukraina #bekazprawakow #wojna
@Ama-gi: Miras, pomyśl chwilę. Jak byśmy w------i go z Polski to nie byłoby jak oblać mu ryja farbą ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Najwyższego stopnia wysłannik kraju który toczy operacje wojenne u twojego sąsiada, zamiast przestać szczekać jak ratlerek i przeciwdziałać takim kompromitacją, pozwolono na blamaż na szczęście małego kalibru ale był.
Osobiście myślałem że ktoś usilnie i specjalnie pozwala na budowę chorej narracji że MY TYM RAZEM WEZMIEMY NA KLATĘ ROSJAN A CO! Będziemy zaraz
Nie tłumacz bo wykopki nie rozumieją, że w dyplomacji stosuje się inne metody (nawet wobec państw bandyckich) niż wobec szkolnego patusa.
Jeszcze się cieszą że przechytrzyli system bo putin nie obrzucił ich atomówkami za pobrudzenie garnituru swojego ambasadora xD
A tym którzy chcieliby zrozumieć czemu tak się nie robi polecam podcast Witolda Jurasza wrzucony po tamtym zajściu.
Rząd przecież publicznie wystosował do ambasady rosyjskiej rekomendację aby ambasador nie uczestniczył w tym wydarzeniu/prowokacji bo nie będą w stanie zapewnić mu należytej ochrony.
Nie wpłynęło to na relacje dyplomatyczne z żadnym cywilizowanym państwem.
Państwo Polskie poinformowało ambasadę że nie są w stanie ochronić ich ambasadora jeśli będzie uczestniczyć w tym wydarzeniu więc debil poszedł tam na własne ryzyko. Polska wywiązała się z obowiązku ochrony, to ruska swołocz nie dostosowała się do zaleceń gospodarza.
@Nieszkodnik: to po co robić coś, co on chciał, czyli wróg? Coś, co nie miało kompletnie żadnego znaczenia poza pokazaniem braku profesjonalizmu tej lepszej i demokratycznej strony będącej ostoją wolności oraz bezpieczeństwa?
@dyskutek2: zrobił to, i co ciekawe, po dostaniu w twarz więcej już nie kozaczył. A tak powtarzałby takie imprezy raz za razem.