Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Dokumenty zabitych rosjan.
@Bakuaku: zawsze w partii szachów grasz gołębia? Rzuciłeś jakimiś przemyśleniami z d--y, nie potrafisz ich w żaden sposób udowodnić, obrażasz dyskutanta i s---------z?
I trafnie to ujął w tym komentarzu https://www.wykop.pl/wpis/67652303/ile-placi-usa-za-pisanie-postow-tworzenie-memow-ob/#comment-240380273 @GajuPrzegryw
@Bakuaku: jakoś ci to nie wychodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) To jakie masz dowody, że ktokolwiek w Rosji dostał kulę w łeb przed domem/gułag za odmowę walki na Ukrainie?
Oprócz oczywiście tego, że dokładnie wpisujesz się w retorykę opisaną przez @neeet:
@Zly_On: Tez bylem naiwny i myslalem ze to Putin zły a Rosjanie sa tacy jak my. Oj jak sie mylilem….
@neeet: w mojej wsi chcemy, żeby każdy był równy wobec prawa i zasad.
@Bakuaku: Jedz do Rosji i porozmawiaj ze zwyklymi ludzmi, zdziwisz sie co uslyszysz
@Bakuaku: to było kilkaset lat temu. A napad na Ukrainę jest teraz. Nie kompromituj się więcej.
@magda_em: tak to chyba tylko w kibucu, ale i tam pewnie rabbi więcej może ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@loczyn: nie musi jechać, on już tam jest, co nie @Bakuaku?
@magda_em: w twojej wsi jak wychodzisz z psem na spacer to średnio macie po trzy nogi.
Prawda leży tam gdzie leży, a nie jak na siłę sobie wmówiłaś, że po środku.
@frugom: a słyszałeś o tym, że zawsze możesz zwolnić się z wojska, jak ci rozkazy nie pasują? To nie jest już branka, tylko ochotnicy - żołnierze zawodowi i terminowi/kontraktowi. Poborowi to byli na Moskwie - w złym czasie i miejscu...